۱۳۹۷ دوشنبه ۱۹ آذر ساعت : 7:54 بوقت تهران

به اطلاع کلیه دانشجویان و پژوهشگران سایر دانشگاه ها می رساند براساس آئين­ نامه مصوب شوراي دانشگاه تهران (متشكل از رئيس، معاونان، روساي دانشكده­ها و رئيس كتابخانه مركزي دانشگاه تهران) از تاريخ 1380/04/05 به بعد کتابخانه های دانشگاه تهران موظف است صرفاً به اعضاي هيأت علمي، كاركنان و دانشجويان دانشگاه تهران سرويس­دهي داشته باشد و ساير مراجعين به كتابخانه مي­توانند با توجه به شرايط مقرر به عضويت كتابخانه دانشکده درآمده و از منابع موجود در كتابخانه استفاده نمايند.

شرايط عضويت در كتابخانه دانشکده کارآفرینی:

الف: فارغ­ التحصيلان مقاطع ارشد و دكتري دانشگاه تهران و ساير دانشگاه­ها

ب: دانشجويان مقاطع ارشد و دكتري ساير دانشگاه­ها

عضويت آزاد:

عضويت يك روزه (كارت مهمان):

دانشجويان مقاطع ارشد و دكتري با پرداخت روزانه 30،000 ريال و با در دست داشتن اصل كارت دانشجويي دارای اعتبار و يا معرفي­ نامه عكس دار و نیز كارت ملی/گواهی نامه، مجاز به استفاده از كارت مهمان مي­باشند. قابل ذکر است در این نوع عضویت، خدمات در محل ارائه می شود و امکان امانت گرفتن منابع وجود ندارد.

عضویت شش ماهه یا یک ساله:

دانشجویان مقاطع ارشد و دکتری با ارائه کپی و اصل شناسنامه، کارت ملی، کارت دانشجویی و مدرک تحصیلی (برای فارغ التحصیلان)، ارائه ودیعه  چک یا سفته 2000000 ریالی (معادل دویست هزار تومان) که در پایان زمان عضویت عودت داده می شود.

2 قصعه عکس 4*3  رنگی تمام رخ

پرداخت هزینه عضویت: 600000 ریال (عضویت شش ماه)، 800000 ریال (عضویت یکساله)

ضمنا کتابخانه دانشکده کارآفرینی به دستگاه P.O.S مجهز است.

تذكر: خواهشمند است قبل از اقدام به عضويت از وجود منابع علمي مورد نياز خود از طريق جستجو، حاصل نمائيد زيرا مبالغ پرداختي به صندوق به هيچ وجه عودت داده نخواهد شد.

(ارائه کارت دانشجویی دارای تاریخ اعتبار الزامي است)