۱۳۹۶ پنج شنبه ۳ فروردين ساعت : 6:38 بوقت تهران
کد: 19343-3343      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند    تعداد بازدید : 237

حضور مدیران کرمان موتور در دانشکده

جمعی از مدیران عالی و میانی شرکت کرمان خودرو عصر روز یکشنبه 15 اسفند ماه در دانشکده حضور یافتند.

پیرو اتمام طرح پژوهشی فی مابین دانشکده کارافرینی و شرکت کرمان موتور تحت عنوان " پایش اثر بخشی اقدامات تبلیغاتی کرمان موتور در سطح کشور"، مسولان این شرکت جهت استماع گزارش نهایی این پروژه و همچنین آشنایی با هیات رییسه دانشکده کارآفرینی و توانمندی سایراعضا محترم هیات علمی دانشکده برای اجرای طرح های پژوهشی احتمالی آتی فی مابین، در دانشکده حضور بهم رساندند.

ابتدا دکتر محمدکاظمی مجری طرح " پایش اثر بخشی اقدامات تبلیغاتی کرمان موتور در سطح کشور" به ارائه نتایج تحقیق و علل عدم فروش محصولات این شرکت در برخی از مناطق کشور پرداخت. سپس مهندس مرعشی بنیانگذارو سهامدار اصلی صنایع خودرو سازی کرمان به بیان تاریخچه تاسیس و نیازهای فعلی این شرکت پرداخت. در ادامه  آقای دکتر زالی ضمن خیر مقدم مجدد به بیان توانمندی های سایر اعضا هیات علمی و امادگی دانشکده برای اجرای طرح های پژوهشی این شرکت پرداخت. در پایان به رسم یادبود هدایایی به میهمانان حاضر:

1-    مهندس وفا – مدیر عامل بم خودور

2-    دکتر موسوی – معاونت خدمات پس از فروش بم خودرو

3-    مهندس شوندی - قائم مقام کرمان موتور

4-    مهندس جعفری – معاونت برنامه ریزی کرمان موتور

5-    علی رضا جعفری – از مدیران سازمان صنایع استان تهران

6-    و آقای کیم دبیر اقتصادی سفارت کره جنوبی

تقدیم شد.

لازم بذکر است معاونین محترم دانشکده: آقایان دکتر یداللهی –دکتر مبارکی و خانم دکتر چیت سازان نیز در این مراسم حضور داشتند.

نظر شما :