۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد ساعت : 11:4 بوقت تهران
کد: 19343-3370      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۵ فروردين   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ فروردين    تعداد بازدید : 509

بازدید معاون استراتژی و توسعه بین المللی مدرسه کسب و کار کچ فرانسه از دانشکده

معاون استراتژی و توسعه بین المللی مدرسه کسب و کار کچ فرانسه از دانشکده کارآفرینی دیدار کرد.

دکتر گای مارسیلات، معاون استراتژی و توسعه بین المللی مدرسه کسب و کار کچ فرانسه و هیأت همراه ظهر امروز 15 فروردین ماه با رئیس و جمعی از اعضای هیأت علمی دانشکده کارآفرینی دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار دکتر گای مارسیلات به معرفی مدرسه کسب و کار کچ و فعالیت های آن در آسیا و دکتر زالی به تشریح فعالیت های دانشکده کارآفرینی پرداختند.

در ادامه این دیدار هر یک از مدیران گروه های آموزشی دانشکده به بیان اهداف مشترک گروه و گرایش موجود با فعالیت های مدرسه مذکور پرداختند.

در انتهای این دیدار بر سر توافق یک تفاهم نامه همکاری پس از تأیید رییس محترم دانشگاه تهران میان مدرسه کسب و کار کچ و دانشکده کارآفرینی مذاکره شد.

نظر شما :