۱۳۹۶ يکشنبه ۱۰ ارديبهشت ساعت : 13:28 بوقت تهران
کد: 19343-3374      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ فروردين   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۸ فروردين    تعداد بازدید : 131

بازدید هیأت بلندپایه انستیتو فیزیک تکنیکال روسیه از دانشکده کارآفرینی

هیأت بلندپایه انستیتو فیزیک تکنیکال روسیه در روز چهارشنبه 23 فروردین ماه ضمن بازدید از دانشکده کارآفرینی با هیأت رئیسه و جمعی از اعضای هیأت علمی دانشکده گفتگو کردند.

هیأت بلندپایه انستیتو فیزیک تکنیکال روسیه  در روز چهارشنبه 23 فروردین ماه ضمن بازدید از دانشکده کارآفرینی با هیأت رئیسه و جمعی از اعضای هیأت علمی دانشکده گفتگو کردند.

در این دیدار علاوه بر تشریح فعالیت های دانشکده توسط اعضای هیأت علمی، دو تن از دانشجویان صاحب ایده و نوآور به معرفی فعالیت های خود پرداختند که بسیار مورد توجه رئیس هیأت مذکور قرار گرفت و دانشکده کارآفرینی را خوش آتیه دانست.

در ادامه رئیس این تیم روسی موسسه فیزیک- تکنیکال را معرفی کرد و گفت: این موسسه متشکل از 1116 نفر دانشجوی نخبه که بر روی پروژه های تکنولوژیکی مشغول به فعالیت هستند می باشد. همچنین بودجه هایی که در این خصوص تخصیص داده شده در حوزه المپیاد نانوتکنولوژی بین کشورهای روسیه، عراق، ایران، ژاپن، وکره جنوبی، 300 میلیون دلار می باشد. این موسسه پروژه های کوچک را با ارزش سرمایه گذاری را بین 15 تا 30 میلیون دلار حمایت می کند.

در پایان این جلسه رئیس هیأت روسی آمادگی خود را جهت برگزاری یک جلسه مشترک دیگر با حضور معاون ایشان در دانشکده کارآفرینی اعلام نمودند.

نظر شما :