۱۳۹۶ جمعه ۳۰ تير ساعت : 0:56 بوقت تهران
کد: 19343-3389      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۱ ارديبهشت   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۱ ارديبهشت    تعداد بازدید : 326

مراسم تجلیل از مقام شامخ استادان دانشکده با حضور ریاست محترم دانشگاه برگزار شد.

مراسم گرامیداشت مقام استاد و گفتگوی مسئولین دانشکده، مدیران گروه و برخی از استادان دانشکده با رییس دانشگاه تهران روز دوشنبه 11 اردیبهشت ماه برگزار شد.

مراسم گرامیداشت مقام استاد و گفتگوی  مسئولین دانشکده، مدیران گروه و برخی از استادان دانشکده با رییس دانشگاه تهران روز دوشنبه 11 اردیبهشت ماه برگزار شد.

در این مراسم، آقای دکتر زالی رییس دانشکده، آقای دکتر یدالهی معاون آموزشی دانشکده و  مدیران گروه های چهارگانه ضمن تشکر از حضور آقای دکتر نیلی و حمایت های ایشان از پیشبرد اهداف  دانشکده، گزارشی از فعالیت ها و برنامه های دانشکده را در حوزه های مختلف از جمله ارتقای کیفیت پژوهش های تحصیلات تکمیلی، گزارش مینور کسب وکار، مینور سیاست گذاری توسعه کارآفرینی، گزارش مینور کارآفرینی فناورانه، گزارش کار گروه ارزیابی B.P و... ارائه نمودند.

همچنین تعدادی از استادان دانشکده  ضرورت  ظرفیت سازی برای نظریه پردازی، توجه به کیفیت در ارزیابی عملکرد اعضای هیات علمی، ضرورت انگیزه بخشی به استادان و دانشجویان و  برگزاری جلسات نقد و بررسی با حضور  اعضای هیات علمی  و مسئولین دانشگاه را خواستار شدند.

در این مراسم آقای دکتر نیلی، رییس دانشگاه تهران، ضمن ابراز خوشحالی از حضور در جمع استادان دانشکده کارآفرینی و تبریک ایام بزرگداشت مقام استاد  و اعیاد شعبانیه، سخنان مبسوطی در خصوص متفاوت بودن نقش و رویه دانشکده کارآفرینی در خصوص پرورش دانشجویان ایراد نمود. وی تصریح کرد عملکرد دانشکده کارآفرینی می بایست همراه با نوآوری باشد و برنامه های موجود در آن می بایست همواره بروز، نوآورانه و عملگرا بوده و سعی در تربیت فارغ التحصیلان کارآفرین داشته و روش های جدید در تولید محتوای آموزشی بکار گرفته شود که این امر از سوی دانشگاه تهران نیز پشتیبانی خواهد شد.

وی در ادامه گفت: ایجاد یک پکیج بهم پیوسته از مهارت آموزی، توانمندسازی و کارآفرینی از سوی دانشکده کارآفرینی که بتواند دانشجو را در کارآفرین شدن کمک نماید کاملاً لازم می باشد.

aوی از پیشنهاد تدریس درس مبانی کارآفرینی در کلیه رشته های موجود در دانشگاه استقبال کرد و گفت: این درس باید طوری برنامه ریزی و اجرا شود که خود دانشجو بر گذراندن این درس بصورت اختیاری مشتاق باشد.

در انتهای این نشست صمیمانه، هیأت رئیسه دانشگاه از پروژه در حال احداث ساختمان جدید دانشکده کارآفرینی بازدید کردند.

نظر شما :