۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر ساعت : 17:33 بوقت تهران
کد: 19343-3406      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۷ ارديبهشت   تعداد بازدید : 239

بازدید هیأت دانشگاه قبرسی از دانشکده کارآفرینی

پروفسور نکدت اوسام رئیس دانشگاه مدیترانه شرقی از کشور قبرس شمالی به همراه هیأتی از آن دانشگاه، 17 اردیبهشت ماه با هیدت رئیسه و جمعی از اعضای هیأت علمی دانشکده کارآفرینی ملاقات و گفتگو کردند.

در این ملاقات دکتر محمدرضا زالی، رئیس دانشکده ضمن خوش آمدگویی، به معرفی دانشکده کارآفرینی، رشته و گرایش های موجود پرداخت و آمادگی دانشکده را در خصوص همکاری مشترک در زمینه تبادل استاد و دانشجو، برگزاری دوره های مشترک MBA، راه اندازی کلینیک کسب و کار برای کمک به گسترش اکوسیستم کارآفرینی و ...اعلام نمود.

در این نشست همچنین رئیس بخش روابط بین الملل دانشگاه مدیترانه شرقی، پروفسور سم تانووآ پیشنهاد ایجاد زمینه های همکاری مشترک در خصوص پژوهش های علمی، تحقیقاتی را مطرح کرد و مقرر شد تفاهم نامه جدیدی در این خصوص بین طرفین امضا شود.

گفتنی است یک تفاهم نامه مشترک میان دانشکده کارآفرینی و دانشگاه مدیترانه شرقی تابستان سال 1391 منعقد شده بود و در این جلسه تفاهم نامه قبلی بار دیگر تمدید شد.

نظر شما :