۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد ساعت : 2:34 بوقت تهران
کد: 19343-3408      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت    تعداد بازدید : 152

بازدید دانشجویان دانشکده از موزه دکتر حسابی

تعدادی از دانشجویان و استادان دانشکده کارآفرینی از موزه، دفتر کار، کارگاه و کتابخانه دکتر حسابی بازدید کردند.
تعدادی از دانشجویان و استادان دانشکده کارآفرینی 13 اردیبهشت ماه از موزه، دفتر کار، کارگاه و کتابخانه دکتر حسابی بازدید کردند. در این بازدید دکتر زالی رییس دانشکده کارآفرینی از شخصیت کارافرینانه و اقدامات مهم و تاثیر گذار دکتر حسابی به عنوان یک کارآفرین اجتماعی و دانشگاهی تجلیل کرد و تابلو ویژگی های کارآفرینانه دکتر حسابی را به فرزندش مهندس ایرج حسابی اهدا کرد.
مهندس حسابی نیز ضمن تشکر از حضور دانشجویان و استادان دانشکده کارآفرینی، گوشه هایی از زندگی عالمانه، عاشقانه و کارآفرینانه دکتر حسابی را با بیانی شیرین تشریح نمود.
عاشق یادگیری و مطالعه بودن، عاشق وطن بودن، عاشق خدمات بی شائبه بودن، نواوری و خلاقیت، پشتکار و نظم مثال زدنی از ویژگی های شاخص دکتر حسابی بوده است که باعث شده آثار بسیار ارزشمندی مانند دانشکده علوم دانشگاه تهران  از او به یادگار بماند.

نظر شما :