۱۳۹۶ جمعه ۳۰ تير ساعت : 0:53 بوقت تهران
کد: 19343-3473      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳۱ خرداد   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۶ شنبه ۳ تير    تعداد بازدید : 359

خیرین مدرسه ساز در ضیافت افطار دانشکده کارآفرینی

ضیافت افطار دانشکده کارآفرینی همراه با مراسم همیاری کارآفرینانه با حضور مجمع یاریگران، خیرین مدرسه ساز کشور و اعضای هیأت علمی دانشکده 29 خرداد ماه در دانشکده کارآفرینی برگزار شد.

ضیافت افطار دانشکده کارآفرینی همراه با مراسم همیاری کارآفرینانه با حضور مجمع یاریگران، خیرین مدرسه ساز کشور و اعضای هیأت علمی دانشکده  29 خرداد ماه در دانشکده کارآفرینی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده کارآفرینی، دکتر زالی، رئیس دانشکده کارآفرینی در سخنانی فعالیت های دانشکده و احداث ساختمان جدید دانشکده کارآفرینی را تشریح کرد و گفت: " با توجه به ساخت بیش از 36 درصد از مدارس کشور توسط خیرین مدرسه ساز و در راستای تأکید رئیس محترم دانشگاه بر لزوم ساخت دانشگاه ها توسط خیرین دانشگاه ساز، حضور جمع کثیری از این نیک اندیشان در جمع ضیافت امروز و مراسم همیاری کارآفرینانه در دانشکده کارآفرینی مایه مباهات و خوشحالی است."

وی با اشاره به حضور آقای دکتر جهرمی، وزیر اسبق کار و امور اجتماعی ایران در ضیافت افطار دانشکده، از ایشان به عنوان اولین شخصی که با تخصیص بودجه یک و نیم میلیاردی در زمان وزارتشان کمک به تأسیس دانشکده کارآفرینی کرده بودند نام برد و سپاسگذاری کرد.

رئیس دانشکده با اشاره به طرح ملی کاشف و فعالیت های دانشکده در ترویج و توسعه استعدادهای کارآفرینی از سنین پایین و در دوران مدرسه، تعدادی از نفرات برگزیده این طرح را معرفی و لوح تقدیری را با حضور جناب آقای دکتر حافظی، رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور به آنان اهدا کرد.

در ادامه مراسم، مهندس مهدی فنائی، مدیر عامل بنیاد حامیان دانشکده کارآفرینی گزارشی را از روند پیشرفت احداث ساختمان جدید دانشکده ارائه داد و گفت: با توجه به منابع مالی جذب شده تاکنون طبقات 1- الی 3- احداث شده است و به زودی طبقه همکف که مرکز شتاب دهنده ها و کسب وکارهای دانشجویی می باشد ساخته خواهد شد.

در این مراسم همیاری کارآفرینانه با همراهی بیش از 100 خیراندیش و با اهدای مبالغ ریز و درشت حدود مبلغ 900 میلیون تومان برای کمک به احداث ساختمان دانشکده جمع آوری شد که در این میان اهدای یک انگشتر طلا از سوی یکی از بانوان خیر مدرسه ساز از لحاظ معنوی بسیار اثرگذار بود. این انگشتر توسط آقای مهندس فنائی، مدیر عامل بنیاد حامیان دانشکده به مبلغ یکصد میلیون تومان خریداری شد.

نظر شما :