۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ آبان ساعت : 4:45 بوقت تهران
کد: 19343-3651      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ آبان   تعداد بازدید : 147

گسترش همکاری های علمی میان دانشکده کارآفرینی و دانشکده فنی دانشگاه تهران

در پی گسترش همکاری های علمی میان دانشکده کارآفرینی و دانشکده فنی دانشگاه تهران، روز یکشنبه 7 آبان 95 با هماهنگی و مشارکت دکتر ناصر معصومی، استاد تمام دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه تهران و عضو هیأت علمی وابسته دانشکده کارآفرینی و دکتر محمد رضاکاظمی، عضو هیأت علمی دانشکده جلسه ای با محور ارتباط دانش فنی مهندسی و کارآفرینی در دانشکده کارآفرینی برگزار شد.

در این جلسه نماینده ای از آزمایشگاه الکترونیک دانشکده برق و کامپیوتر، پروژه "اینترنت اشیا (Internet of Things) و محیط های هوشمند"  که زیر نظر آزمایشگاه الکترونیک دانشکده برق و به سرپرستی آقای دکتر معصومی در حال توسعه می باشد را برای حاضرین تشریح کرد.

هدف از این جلسه اعلام آمادگی مسئولین پروژه در خصوص همکاری با دانشجویان متخصص و علاقمند در دانشکده کارآفرینی در زمینه های مربوط به اصول راه اندازی کسب و کار و بازاریابی بود.

در این راستا جلسه ای دیگر برای آشنایی بیشتر دانشجویان علاقمند برای همکاری با این پروژه در آینده ای نزدیک برگزار خواهد شد.

نظر شما :