۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر ساعت : 10:26 بوقت تهران
کد: 19343-3693      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر   تعداد بازدید : 144

سومین مراسم جشن دانش آموختگی دانشکده کارآفرینی برگزار شد.

به همت کانون دانش آموختگان و مشارکت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده  کارآفرینی، روز پنجشنبه 9 آذر، سومین مراسم  دانش آموختگی دانشکده کارآفرینی با حضور 250 نفر از دانش آموختگان و خانواده این عزیزان  و تعدادی از رهبران کارآفرین و هیات رییسه دانشکده در سالن دهشور پردیس علوم  برگزار شد.

در این مراسم که با نشاط و شکوه خاصی بعد از عکس یادگیری دسته جمعی در مقابل سر در دانشگاه تهران آغاز شد، آقایان دکتر رضوی و دکتر زالی، روسای قبلی و فعلی دانشکده کارآفرینی، ضمن  تبریک و خوشامدگویی به دانش آموختگان،بر ارتباط و تعامل دو سویه دانشگاه و دانش آموختگان تاکید کردند.

آقای مهندس محمد مهدی فنایی، رهبر کارآفرین و مدیر عامل بنیاد حامیان دانشکده کارآفرینی ،درادامه این مراسم با ذکر برخی از ویژگی های مهم کارآفرینان، صداقت و شفافیت، پاسخگویی و مشتری مداری، احترام و محبت، ریسک پذیری و خلاقیت را از مهمترین عوامل موفقیت در کسب و کار دانست. وی با ابراز خوشحالی از  پیشرفت پروژه ساختمان جدید دانشکده کارآفرینی که با الگو گیری از طراحی دانشگاه های معتبری همچون استنفورد و MIT با حمایت مالی کارآفرینان و خیرین ساخته می شود، تشکیل کمپین دانش آموختگان حامی دانشکده را رویداد بسیار مبارکی دانست و از دانشجویان، دانش آموختگان و استادان و کارمندان دانشکده که برای تشکیل این کمپین کمک می کنند تشکر کرد. وی اظهار امیدواری کرد این کمپین در آینده نزدیک به  یک کمپین عمومی با عنوان  "کمپین جامعه کارآفرین بهتر" تبدیل شود.

در ادامه این مراسم، با ابتکار یکی از دانش آموختگان  کارآفرین دانشکده بنام  "مجتبی صفاری" نظرخواهی از دانش آموختگان با استفاده از ربات تلگرامی دانشکده در خصوص نحوه شکل گیری کمپین اجرا شد.

بعد از اجرای گروه موسیقی سنتی، خانم ها جلیل ثانی و منتظر الظهور، از رهبران کارآفرین، با ارائه تجارب  موفقیت ها و شکست های کسب و کارشان، پیشرفت در انسانیت و بروز استعداد های بی نظیر انسانی را از مهمترین آثار کارآفرینی ذکر کردند و از دانش آموختگان خواستند در هر کاری که وارد میشوند کیفیت و رضایت مشتری و رعایت اصول  انسانی را سرلوحه کارشان قرار دهند و از سختی ها و موانع با صبر و تلاش عبور کنند.

در پایان مراسم  با حمایت گروه صنعتی فرش مشهد، از برندگان مسابقه  "تفکرکارآفرینی"  به شرح زیر تقدیر به عمل آمد:

آقای علی مرجوی، دانشجوی دکترای کارآفرینی برنده فرش 12 متری

آقای   هادی ثنایی پور، دانشجوی دکترای کارآفرینی برنده فرش 9 متری

آقای علی فرجادیان، دانشجوی دکترای کارآفرینی برنده فرش 6 متری

همچنین لوح تقدیر دانشکده کارآفرینی به نمایندگان سه تیم برتر سومین استارتاپ ویکند دانشکده کارآفراینی با عنوان " کسب و کارت را شروع کن" اهدا شد.

نظر شما :