۱۳۹۷ سه شنبه ۱ آبان ساعت : 20:24 بوقت تهران
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر   تعداد بازدید : 536

حضور موسس باشگاه های زنجیره ای واقعیت مجازی در دانشکده کارآفرینی

به گزارش روابط عمومی دانشکده کارآفرینی، مهندس اخلاقی فر، کارآفرین موفق و موسس باشگاه های زنجیره ای واقعیت مجازی روز دوشنبه 13 آذر ماه در کلاس درس آقای دکتر رضا محمد کاظمی حضور یافتند و با دانشجویان در زمینه واقعیت مجازی و گردشگری به بحث و گفتگو پرداختند.
در این نشست که با حضور دکتر نرگس ایمانی پور برگزار شد، مهندس اخلاقی فر از تجربیات خود و نحوه راه اندازی و دنیای جدید واقعیت مجازی سخن گفتند. در ادامه برنامه نیز آقای دکتر تقوی یکی از موسسین و مسول بخش فنی این کسب و کارT توضیحات جامعی درباره واقعیت مجازی، واقعیت افزوده ، واقعیت آمیخته ، آینده تعاملات انسان ها با این تکنولوژی ها و هم چنین کاربرد های زیاد این تکنولوژی جدید در دنیا ، ارائه کردند.
باشگاه های زنجیره ای واقعیت مجازی هم اکنون با چندین شعبه در سراسر کشور مشغول به فعالیت می باشد و مورد استقبال بسیاری از علاقمندان قرار گرفته است .