۱۳۹۷ شنبه ۲۷ مرداد ساعت : 20:39 بوقت تهران
کد: 19343-3706      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر   تعداد بازدید : 519

چهارمین گردهمایی بزرگ کارآفرینان خیر و خیرین دانشگاهی برگزار شد.

چهارمین گردهمایی بزرگ کارآفرینان خیر و خیرین دانشگاهی، عصر روز یکشنبه 26 آذر ماه با حضور افراد برجسته ای همچون، دکتر محمد حافظی، رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور، مهندس کاظم قلم چی، بنیانگذار بنیاد علمی و اموزشی قلم چی، دکتر محمود کمره ای، رئیس هیأت امنای بنیاد دانشگاه تهران،بهروز فروتن، بنیانگذار صنایع غذایی بهروز، احد عظیم زاده، بنیانگذار فرش عظیم زاده و دیگر کارآفرینان ملی کشور برگزار شد.

در بخش اول این رویداد، دکتر محمدرضا زالی؛ رئیس دانشکده کارآفرینی ضمن خوشامدگویی به مدعوین به دستاوردهای دانشکده در ارتباط با کارافرینان، ارتباطات بین المللی، تشویق دانشجویان به راه اندازی کسب و کار و کمک به ماندگاری و عدم فرار مغزها در میان دانشجویان دانشکده اشاره کرد.

وی احداث ساختمان دانشکده کارافرینی با کمک مالی کارافرینان خیر را در کشور یگ نمونه بارز از کارافرینی  اجتماعی دانست که نشان دهنده اهمیت مسئولیت اجتماعی کارافرینان است.

در بخش دوم، دکتر حافظی، رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور به توسعه گستره فعالیت جامعه خیرین در کشور های امارات، ترکیه و کانادا و المان اشاره کرد و حمایت خیرین مدرسه ساز از اقدام مهم دانشکده کارافرینی برای احداث ساختمان با کمک کارافرینان خیر را اعلام کرد.

مهندس فنایی مدیر عامل بنیاد حامیان دانشکده کارافرینی نیز ضمن تشکر از همه خیرین بر ساخت ساختمان جدید دانشکده کارافرینی بر اساس بالاترین استاندارهای معماری و فضاهای آموزشی تأکید کرد و گفت ساخت این دانشکده با  الگوگیری از دانشگاه هایی مانند هاروارد و استنفورد می باشد.
ایشان بر پیشرفت چشمگیر این ساختمان ۱۳ طبقه که هم اکنون ۵ طبقه اش ساخته شده اشاره کردند و این بنای ماندگار را به مدرسه عشق تشبیه کردند.
از دیگر مدعوین برجسته این رویداد می توان به مهندس ایرج حسابی، فرزند کارآفرین بزرگ دانشگاهی پروفسور محمود حسابی، دکتر علیرضا مناقبی، رئیس مجمع عالی وارد کنندگان ایران، مهندس شهرام فخار، بنیانگذار رستوران های زنجیره ای پدر خوب، مهندس محمد عطاردیان، دبيركل كانون عالي انجمن‌هاي صنفي كارفرمايي ايران، دکتر عالی پور، بنیانگذار شرکت پنتر، مهدی صفایی موسس هلدینگ ``کانسپت`` و خانم شهره سلطانی، هنرمند عرصه بازیگری و ... اشاره کرد.

نظر شما :