۱۳۹۷ شنبه ۲۷ مرداد ساعت : 20:39 بوقت تهران
کد: 19343-3720      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ سه شنبه ۵ دي   تعداد بازدید : 560

حضور اساتید دانشکده کارآفرینی میان دانشجویان دانشکده فنی دانشگاه تهران

عصر سه شنبه 28 اذر ماه سال جاری جلسه ای با میزبانی انجمن آموزش مهندسی ایران  در محل دانشکده فنی دانشگاه تهران و با حضور جناب آقای دکتر فرجی دانا وزیر سابق علوم، تحقیقات و فناوری و جمع کثیری از اساتید و دانشجویان دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار شد.

در این جلسه ابتدا جناب آقای دکتر زالی ریاست محترم دانشکده کارآفرینی به بیان ضرورتها و لزوم تغییر نگرش از آموزش های معمول به سمت دانشگاه نسل سوم و کارآفرین پرداختند . ایشان همچنین با استفاده از داده ها و مثال های دیده بان جهانی کارآفرینی، مختصات کارآفرینان جوان ایرانی و وجود فاصله میان قصد کارآفرینانه و میزان عملکرد کارآفرینان نوپا پرداختند که البته با بیان مطالعات تطبیقی موجود در این زمینه راه حل پیشنهادی را ایجاد ماینور های کارآفرینی در دانشکده های مختلف بطور عام و دانشکده فنی بطور خاص بیان نمودند.

در ادامه جناب آقای دکتر حجازی، با توجه به تخصص و تجربیات خاص خود که فارغ التحصیل رشته های فنی می باشند به بیان مثال های عینی در این زمینه پرداختند که مورد توجه حضار و علاقمندان قرار گرفت.

در ادامه جلسه حضار (اساتید دانشکده فنی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی این دانشکده) به بیان سوالات خود از هیات دانشکده کارآفرینی (شامل آقایان دکتر زالی، دکتر حجازی، دکتر محمدکاظمی، دکتر سخدری ) پرداختند که هیات اعزامی ضمن بیان پاسخ های متقن که مورد تایید جناب آقای دکتر فرجی دانا نیز قرار می گرفت ، با بیان مثال هایی از سرکار خانم پروین برادران و آقای شکوهی از فارغ التحصیلان دانشکده و حاضر در جلسه، به بیان فوائد ضرورت های وجود واحد های کارآفرینی و ماینور کارآفرینی در دانشکده فنی پرداختند.

در پایان جناب اقای دکتر فرجی دانا با اهدا نشان یادبود به آقای دکتر زالی، از زحمات خانواده کارآفرینی در گسترش فرهنگ کارآفرینی در کشور تقدیر نمودند.

نظر شما :