۱۳۹۷ شنبه ۲۶ آبان ساعت : 14:27 بوقت تهران
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ شنبه ۲۳ دي   تعداد بازدید : 697

دانشکده کارآفرینی در نخستین نمایشگاه بین المللی توسعه کسب و کار شرکت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، نخستین نمایشگاه بین المللی توسعه کسب و کار از 21 تا 24 دی ماه با مشارکت سازمان ها و نهادهای دولتی و همچنین با حضور شرکت ها، بنگاه ها، موسسات آموزشی در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران در حال برگزاری می باشد.

دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران با حضور در این نمایشگاه ضمن معرفی دستاوردهای علمی و پژوهشی خود و معرفی دوره های آموزش های آزاد دانشکده با مشارکت دانشجویان دوره دکتری تخصصی و دانشجویان کارآفرین و صاحب کسب وکار، اقدام به ارائه مشاوره تخصصی راه اندازی کسب وکار به بازدید کنندگان نمود.

نخستین نمایشگاه بین المللی توسعه کسب و کار با حضور و مشارکت تعداد 70 شرکت و غرفه دار و با هدف توسعه کسب و کارها در راستای اقتصاد مقاومتی، معرفی خدمات نوین مدیریتی، آشنایی با فرانچایز برای مدیران و سرمایه گذاران و توسعه استارت آپ ها در فضائی بالغ بر 2000مربع وسالن های 10 و 11 محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود.

گفتنی است همزمان با این نمایشگاه؛ نخستین نمایشگاه و کنفرانس بین المللی فرانچایز ایران نیز با حمایت شورای جهانی فرانچایز(World Franchise Council)  و برخی از انجمن های ملی فرانچایز کشورهای توسعه یافته، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی، اتاق اصناف ایران و خانه صنعت، معدن و تجارت ایران برگزار خواهد شد.