۱۳۹۶ پنج شنبه ۳ اسفند ساعت : 0:3 بوقت تهران
کد: 19343-3766      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۸ بهمن   تعداد بازدید : 149

چهارمين رويداد استارتاپ ويكند دانشکده کارآفرینی در حوزه گردشگری برگزار می گردد.

چهارمين رويداد استارتاپ ويكند دانشکده کارآفرینی در حوزه گردشگری، در تاریخ 16، 17 و 18 اسفند ماه سال جاری، با هدف تقويت قصد، انگيزه و خودباوري كارآفرينانه در بين دانشجويان و جوانان صاحب ایده و جویای کسب و کار با حضور علاقمندان این حوزه و با سخنرانی آقای دکتر محمود نیلی، رئیس محترم دانشگاه تهران و باحمایت صندوق کارآفرینی امید، هلدینگ گردشگری تآمین اجتماعی و ... برگزار میشود. در این رویداد آموزشی- کاربردی هدفمند، با شناسایی و غربالگری ايده‌هاي جدید در حوزه گردشگری، تشکیل تیم های کسب و کاری حول ایده های منتخب شرکت کنندگان، تیم سازی و تمرین کار تیمی، طراحی و تدوین بوم کسب و کار، ارائه ایده ها به داوران و سرمایه گذاران و اهداء جایزه به تیم های منتخب، فضای رقابتی سالم و  اثربخش برای شرکت کنندگان ایجاد و فرایند یادگیری مفاهیم کارآفرینی و  مهارت های ایجاد کسب و کار توسط مربیان با مشارکت فعال شرکت کنندگان اجرا می شود.

نظر شما :