۱۳۹۷ شنبه ۲۶ آبان ساعت : 15:6 بوقت تهران
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ يکشنبه ۶ اسفند   تعداد بازدید : 596

پنجمین جشنواره خیرین و واقفین دانشگاه تهران با حضور جمع کثیری از نیک اندیشان پروژه احداث ساختمان جدید دانشکده برگزار شد.

پنجمین جشنواره خیرین و واقفین دانشگاه تهران با حضور جمع کثیری از نیک اندیشان پروژه احداث ساختمان جدید دانشکده عصر روز شنبه 5 اسفند ماه با حضور اعضای بنیاد حامیان دانشگاه تهران و اعضای بنیاد حامیان دانشکده کارآفرینی برگزار شد.

در این مراسم، دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران گفت: «این مراسم فضای معنوی و باشکوهی دارد و ما در طول سال توفیق برگزاری چنین مراسم‌‌هایی را داریم».

دکتر نیلی احمدآبادی با تاکید بر اینکه دانشگاه تهران به‌دنبال توانمند‌سازی هر چه بیشتر دانشجویان خود هست، خاطر نشان کرد: «همانگونه که مطرح شده کارآفرینی و مسئولیت اجتماعی از اهداف برنامه سوم دانشگاه تهران است که امیدواریم بنیاد حامیان در کنار فعالیت‌هایی که انجام می‌دهد در بعد توانمند‌سازی دانشجویان نیز مشارکت کند».

رئیس دانشگاه تهران با اشاره به اینکه طرح‌هایی در دانشگاه است که با کمک خیرین می‌تواند به آنها دست یابد، گفت: «آنچه که از دانشجوی دانشگاه تهران انتظار می‌رود این نیست که فقط شغل پیدا کند مسئله مهم‌تر این است که دانش آموختگان این دانشگاه خود منشأ کار و شغل جدید باشند. ما امیدواریم طی جلساتی که با هیأت مدیره بنیاد خواهیم داشت بتوانیم بر روی طرح‌ها کار کنیم».

دکتر سید جواد ساداتی‌نژاد، مدیر عامل بنیاد حامیان دانشگاه تهران نیز در این مراسم اظهار کرد: «در طول بیش از ۸۰ سال آنچه در دانشگاه تهران اتفاق افتاده مرهون حضور خیرین نیک‌اندیش بوده و هست».

دکتر ساداتی‌نژاد با بیان اینکه در حال حاضر تعداد خیرین دانشگاه تهران ۳۲۰ نفر است، گفت: «آنچه که ما برای سال ۹۷ در نظر داریم افزایش تعداد خیرین تا ۲۵۰۰ خیر است که امیدوارم با توانی که در دانشگاه تهران وجود دارد بتوانیم به این تعداد از خیرین دست یابیم».

در این مراسم از کارآفرینان خیر مشارکت کننده در پروژه اخداث ساختمان دانشکده کارآفرینی از جمله مهندس ابراهیم جمیلی، بنیانگذار بنیاد نیکوکاری جمیلی، مهندس حمید رضا شاه حسینی، متولی بنیاد فرهنگی شاه حسینی، دکتر محمد رضا حافظی، رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور، مهندس صدرهاشمی، متولی بنیاد فرهنگی صدرهاشمی و مهندس محمدرضا انصاری رئیس هیأت مدیره شرکت کیسون تقدیر بعمل آمد.