۱۳۹۷ يکشنبه ۳۱ تير ساعت : 15:6 بوقت تهران
کد: 19343-3785      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ شنبه ۱۹ اسفند   تعداد بازدید : 1064

چهارمین رویداد استارتاپ ویکند دانشکده با رویکرد گردشگری برگزار شد.

چهارمین رویداد استارت آپ ویکند دانشکده کارآفرینی «شروع کن» با رویکرد گردشگری با مشارکت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده، کانون فرهنگی دانشجویی کارآفرینی، گروه کارآفرینان ایده تا اجرا (اسپارک ) از تاریخ 16 الی 18 اسفند ماه در دانشکده کارآفرینی برگزار شد.

این رویداد سه روزه ضمن آموزش اصول مهم کارآفرینی، با تشکیل کارگاه‌های عملی تیم‌سازی و پرورش ایده،  مشتاقان کـارآفرینی در حوزه گردشگری را گرد هم آورد تا با اشتراک‌گذاری ایـده‌هایشـان و تشکیل تیم‌ها به راه‌اندازی مدل‌های کسب‌وکاربپـردازند.

در افتتاحیه این رویداد که با حضور مسئولان دانشکده کارآفرینی و سایر سرمایه گذاران از جمله بیمه سامان، شرکت هاب همراه اول و گروه صنعتی و معدنی زرین برگزار شد، دکتر محمد رضا زالی، رئیس دانشکده کارآفرینی گفت: جوانگرایی و نرخ بالای استارت آپ در ایران و حوزه پرفرصت گردشگری بر لزوم برگزاری رویدادهای استارت آپ بیش از پیش تأکیید می نماید و با توجه به داده های GEM در سال 2016 شاخص کارآفرینی نوپا در کشور حدود 13 درصد بوده و ایران جزء 20 کشور اول در زمینه را ه اندازی کسب و کار می باشد.

در ادامه دکتر عباس بازرگان، استاد پیشکسوت دانشگاه تهران و استاد وابسته دانشکده کارآفرینی، ضمن ابراز خوشحالی از برگزاری چنین رویدادهای مفیدی، اصول آموزش کارآفرینی را بر شمرد و  داشتن هدف و توجه به ارزش ها  را دو اصل مهم دانست. وی به عنوان یکی از استادان عرصه ارتقاء کیفیت در آموزش عالی، روش موثر و نوآورانه در آموز ش کارآفرینی را بسیار مهم خواند و تاکید کرد آموزش ها باید به گونه ای باشد که دانش آموختگان را مسئولیت پذیر و مفید برای خود و جامعه تربیت کند. وی مشارکت در شناسایی و رویارویی با چالش های موجود در عرصه کسب و کارها را از اصول دیگر آموزش کارآفرینی خواند و افزود: گفت و شنود بین دانشجویان، استادان و کارآفرینان و سیاستگذاران برای مسئله یابی و ارائه راهکار در آموزش های کارآفرینی بسیار مهم است. دانشکده کارآفرینی میتواند در مسیر گسترش و تعمیق این نوع گفت و شنودها، تسهیل گر باشد.

در ادامه دکتر محمد رضا سوهانیان مدیر عامل شرکت هاب (هوشمند اول بهشتی) به امکانات اپراتورها از جمله شبکه ارتباطی گسترده،مشتریان فراوان و شعب نمایندگی متعدد در کنار منابع مالی به عنوان نقاط قوت جهت سرمایه گذاری و شتاب دهی در کسب و کارهای اشاره کرد.

سپس دکتر جلیل خاوندکار، عضو هیات مدیره  و دبیر انجمن پارک های فناوری و مراکز رشد کشور ضمن اشاره به دانشکده کارآفرینی به عنوان یه نهاد موفق در تربیت کارآفرین و آشنایی افراد با مباحث کارآفرینی وضعیت کنونی کشور را در ظهور و موفقیت ادامه فعالیت های استارت آپی را بسیار مناسب دانست.

در بخش نهایی افتتاحییه این رویداد، دکتر حجت جاهد، مدیر کسب و کار شرکت بیمه سامان به نقش بسزای رویدادهای استارت آپ ویکند در کمک به پیشرفت و توسعه صنایع مختلف اشاره کرد.
وی طی سخنرانی خود مشکلات مالی و نیاز به حضور اسپانسرها، مشکلات مربوط به مدلهای کسب و کار و شیوه های بازاریابی برای استارتاپ ها و ایجاد شدن یک محیط رقابتی با سرعت بالا را از جمله چالش های پیش روی کسب و کارهای نوظهور دانست.

در ادامه، آرش سروری از فعالان عرصه استارتاپ آپی به عنوان تسهیل گر رویداد، ضمن تشریح فرایندهای رویداد از بیان ایده ها در یک دقیقه و سپس انتخاب ایده های برتر با رای شرکت کنندکان و منتورها، برنامه ارائه ایده ها را با توانمندی خاصی اجرا کرد.

پس از بیان 44 ایده از سوی شرکت کنندگان، در فاصله پذیرایی، رای گیری انجام و 12 ایده برتر جهت تیم سازی توسط سرگروها انتخاب و معرفی  شد. در پایان برنامه های روز اول رویداد، سر گروه ها به جذب نفرات گروه خود پرداختند و از صبح پنج شنبه پس از شرکت در کارگاه بوم کسب و کار با راهنمایی منتورها، به فعالیت تیمی ادامه دادند و عصر روز جمعه  18 اسفندماه،پس از یک فعالیت و رقابت نفس گیر،  در مراسم اختتامیه به ارائه کارگروهی خود در حضور داوران و سرمایه گذاران رویداد اقدام کردند.

در پایان سه روز کار گروهی، تیم های منتخب به قرار زیر معرفی شدند:

-تیم اول: لمس
-تیم دوم: پس کوچه گردی