۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد ساعت : 5:30 بوقت تهران
کد: 19343-3819      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ دوشنبه ۳ ارديبهشت   تعداد بازدید : 197

جلسه فوق العاده کمیته ارزیابی کیفیت دانشکده با محوریت حرفه ای گرایی برگزار شد.

جلسه فوق العاده کمیته ارزیابی کیفیت دانشکده دوم اردیبهشت ماه با حضور دکتر عباس بازگان،مشاور ارزیابی کیفیت دانشکده و اعضای هیأت رئیسه و هیأت علمی دانشکده برگزار شد.
دراین جلسه دکتربازرگان درخصوص مفهوم کیفیت در آموزش عالی،ملاک های حرفه گرایی مرسوم اعضای هیات علمی ، ضرورت انجام ارزیابی درونی گروه های آموزشی و گام های انجام ارزیابی درونی به تفصیل سخن گفتند.
از جمله مباحث مهم مطرح شده در این نشست، تقویت ملاک های حرفه ای گرایی در اعضای هیأت علمی با 5 فاکتور اصلی، 1. تسلط بر موضوع تخصصی و خبرگی در آن 2. خودکفائی در انجام عمل تخصصی 3. طی کردن مناسک حرفه ای 4. شرافت حرفه ای  و 5. صداقت بود.
وی یادگیری و علم یادگیری را تعامل دانشجو با مدرس، تعامل دانشجو با محتوا و تعامل دانشجو با سایر دانشجویان تشریح کرد.
در ادامه دکتر زالی، رئیس دانشکده گزارش مختصری ازفرایند اجرای ارزیابی درونی گروه های آموزشی دانشکده ارایه دادند.

نظر شما :