۱۳۹۷ دوشنبه ۲ مهر ساعت : 14:56 بوقت تهران
کد: 19343-3841      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت   تعداد بازدید : 287

عضو هیات علمی دانشکده منتخب پنجمین جشنواره آموزش دانشگاه تهران

دکتر بابک ضیا، عضو هیات علمی دانشکده در پنجمین جشنواره آموزش دانشگاه تهران که در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ در دانشگاه تهران برگزار شد، موفق به کسب عنوان هیات علمی برگزیده آموزشی گردید.

در این مراسم دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران گفت: «برگزاری جشنواره آموزش فرصت مغتنمی است تا با قدردانی و تقدیر از پیشکسوتان، دانشگاه بار دیگر تاکید برای حفظ ارزش‌های خود را اعلام کند؛ ارزش‌هایی که در طول تاریخ دانشگاه تهران برخاسته از فرهنگ غنی ایرانی به دست آمده است. لذا حفظ ارتباط و قدردانی از پیشکسوتان همواره باید در دستور کار دانشگاه قرار گیرد».

دکتر سید حسین حسینی، معاون آموزشی دانشگاه تهران در ابتدای این مراسم با بیان اینکه جشنواره آموزش فرصتی را در مقام تجلیل و تکریم از استادان و برگزیدگان دانشگاه فراهم کرده است، افزود: «البته در دانشگاهی که بیش از دو هزار عضو هیات علمی دارد، انتخاب برگزیدگان کار دشواری است. اما به صورت یک کار نمادین در هر سال تلاش بر این است، که جمعی از همکاران به‌عنوان استادان برگزیده دانشگاه معرفی شوند».

معاون آموزشی دانشگاه تهران با عنوان اینکه برگزاری این مراسم فرصتی را برای ما فراهم می‌کند تا به جایگاه ویژه آموزش در دانشگاه توجه بیشتری شود، خاطر نشان کرد: «آموزش به‌مانند خمیر مایه، پایه فعالیت‌ها و محور اقدامات دانشگاه است، که باید مورد توجه قرار گیرد. بنابراین پیشرفت علم و فناوری در دانشگاه مرهون آموزش و فراهم کردن بسترهای مناسب برای آن است».

لوح تقدیر و تندیس این مراسم به دکتر محمدرضا زالی، رئیس دانشکده به نیابت از ایشان تقدیم شد.

نظر شما :