۱۳۹۷ سه شنبه ۲۹ آبان ساعت : 23:5 بوقت تهران
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۷ خرداد   تعداد بازدید : 375

ضیافت افطار دانشکده کارآفرینی با حضور خیرین نیک اندیش برگزار شد.

دوشنبه 21 خرداد ماه 97 ضیافت افطاری و پنجمین گردهمایی کارآفرینان خیر، به همت بنیاد حامیان دانشکده کارآفرینی برگزار شد. در آغاز این مراسم دکتر زالی رییس دانشکده کارآفرینی ضمن خوشامدگویی به کارآفرینان خیر، مهمانان مراسم، استادان، دانشجویان و کارمندان فعال در بنیاد حامیان دانشکده، با تاکید بر شعار دانشکده کارآفرینی با عنوان "کارآفرینان جوان ایران را دریابیم" ایران را با 32/13 درصد نرخ راه اندازی کسب و کارهای نوپا، مهد استارتاپ ها دانست و افزود: رییس جمهور فرانسه برای جبران کمبود استارتاپ ها در این کشور که نرخ آن 92/3درصد است، اقدام به ایجاد ویزای استارتاپ کرده است تا کارآفرینان جوان را از سایر کشورها وارد کند. ما باید قدر نعمت هایمان را بدانیم و از آنان حمایت کنیم.

دانشکده کارآرفرینی به دنبال آن است تا با کمک رهبران کارآفرین و کارآفرینان خیر و دلسوزان نظام، با جذب و حمایت از جونان صاحب  ایده و کسب و کار، از مهاجرت مغزهای کارآفرین و استارتاپ ها جلوگیری کند. وی افزود اگر فرانسه بزرگترین مرکز شتاب دهی با عنوان "ایستگاه اف" را ایجاد کرده است ما نیز به دنبال آن هستیم تا با ایجاد بزرگترین شتاب دهنده دانشگاهی در ایران، در این عرصه تاثیرگذار باشیم. به خاطر همین دو طبقه از ساختمان عظیم و خیرساز دانشکده کارآفرینی را به  فعالی های این شتابدهنده و کسب و کارهای دانشجویی اختصاص داده ایم.

دکتر زالی در پایان سخنات شور انگیرش خاطر نشان ساخت: جهت گیری و تلاش دانشکده این است که  افکار کارآفرینان بزرگی همچون فرد قاسمی،گرامی،تابع قانون، معدلی، حافظی، رضایی، قلمچی، جمیلی،اقدامیان، صدر هاشمی، عظیم زاده، گنجی، تواضع و ... تکثیر پیدا کند و این سرمایه های ملی، الگوی جوانان ما باشند.

در ادامه تعدادی از دانش آموختگان کارآفرین دانشکده، خانم ها پروین برادران، فریبا باقزی، سارا داریان و آقایان بیات لاری، اشعریین، فرجادیان و سه نفر از نمایندگان تیم های  رویداد استارتاپ ویکند دانشکده به معرفی کسب و کارهای خود پرداختند که با استقبال حاضرین روبرو شد.

سپس مهندس فنایی، رهبر کارآفرین و مدیرعامل بنیاد حامیان دانشکده، با ارائه گزارشی از پیشرفت ساختمان عظیم دانشکده کارآفرینی که با الگوگیری از دانشگاه های معتبری همچون هاروارد و MIT با همت کارآفرینان خیر در حال احداث است، اظهار امیدواری کرد بزودی با مشارکت مالی خیرین دانشگاهی، شاهد افتتاح این بنای ماندگار در تاریخ کارآفرینی ایران باشیم.

در ادامه مراسم، دکتر حافظی، رییس جامعه خیرین مدرسه ساز، ضمن تاکید بر اهمیت  آموزش کارآفرینی در کشور، یکی از آرزوهای بزرگ خود را افتتاح  ساختمان دانشکده کارآفرینی ذکر کرد  و از تلاش های شبانه روزی دکتر زالی و  اعضای هیات مدیره بنیاد حامیان دانشکده (مهندس فنایی،مهندس رضایی،  مهندس انصاری، مهندس حسینی، شاه حسینی، خداوردی و...)  قدردانی نمود. همچنین در این مراسم به پیشنهاد مهندس قلمچی، عضو هیات امنای بنیاد حامیان دانشکده کارآفرینی،  برای تامین کمک هزینه 100 نفر از دانشجویان دانشکده، اعلام همیاری شد و بورسیه هزینه تحصیلی 50 نفر از  دانشجویان را خود ایشان تقبل نمود. یکی از دانشجویان کارآفرین دانشکده نیز پیشنهاد داد این بورسیه برای کمک به را اندازی کسب و کار توسط دانشجویان نیز اختصاص یابد.