۱۳۹۷ شنبه ۲۷ مرداد ساعت : 20:39 بوقت تهران
کد: 19343-3894      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۶ تير   تعداد بازدید : 203

دومین جلسه شورای سیاست گذاری چهارمین کنفرانس بین المللی کارآفرینی برگزار شد

جلسه شورای سیاستگذاری چهارمین کنفرانس بین المللی کارآفرینی با تأکید بر بهبود محیط کسب وکار، روز دوشنبه 25 تیر ماه با حضور دکتر علی وطنی، معاون علمی پژوهشی معاونت علمی فناوری ریاست‌جمهوری، دکتر محمد رضا نجفی منش، رئیس کمیسیون تسهیل کسب‌و‌کار اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران، دکتر داریوش مهاجر، دبیرکل کنفدراسیون صنعت ایران، مهندس محمد عطاردیان، رئیس کانون عالی انجمن صنفی کارفرمایان ایران و دیگر افراد اثرگذار در حوزه کسب وکار کشور برگزار شد.

در این جلسه دکتر محمدرضا زالی، رئیس کنفرانس ضمن معرفی سه دوره پیشین این کنفرانس به مشکلات محیط کسب وکار در ایجاد و توسعه کسب وکارهای جدید و ضرورت برگزارری این کنفرانس با هدف بررسی علمی بهبود محیط کسب وکار اشاره نمود.

دکتر بابک ضیاء، رئیس کمیته روابط بین الملل این کنفرانس نیز از قطعیت حضور هیأت رئیسه دانشگاه اوندوکوزمائیس  ترکیه و مهمانان خارجی دیگر از کشورهای مالزی، ایتالیا و اسپانیا خبر داد.

در ادامه دکتر حمید پاداش، دبیر علمی کنفرانس نیز به تعداد مقالات دریافتی، نحوه داوری و پنل های پیشنهادی اشاره نمود.

دعوت از نمایندگان بانک جهانی برای شرکت در کنفرانس، بکارگیری مسئولین معاونت زنان و خانواده در شورای سیاست گذاری، اختصاص یکی از پنل ها به موضوع کارآفرینی در حوزه آب، تعریف یک پیام ویژه برای کنفرانس، برگزاری پنل "کمک کارآفرینی به تاب آوری اقتصاد و کسب وکارها" و ... از موضوعات مطرح شده این جلسه بود.

پنل های پیشنهادی کنفرانس

1. توسعه کارآفرینی منطقه ای و روستائی مبتنی بر سایتهای اقتصاد مقاومتی
  2. توسعه اکوسیستم کارآفرینی دانش بنیان و استارتاپ ها
  3. پنل مشارکت عمومی و خصوصی P.P.P