۱۳۹۷ دوشنبه ۲۳ مهر ساعت : 14:55 بوقت تهران
کد: 19343-3906      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ يکشنبه ۷ مرداد   تعداد بازدید : 278

تبریک رئیس دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران به مناسبت روز ملی کارآفرینی

امروزه کارآفرینی به عنوان یک راهبرد ملی برای دست‌یابی به موفقیت اقتصادی، رفاه اجتماعی، شاد زیستی، توسعه فرهنگ، خلاقیت و نوآوری، فرصت شناسی و ارزش آفرینی در کشورهای پیشرفته و در حال توسعه زبانزد همگان است. همچنین زمینه لازم را برای ایجاد مزیت‌های رقابتی و استفاده بهینه از مزیت‌های نسبی فراهم می‌کند و به همراه آن، دستیابی به رشد اقتصادی بالا و باثبات و حل معضل بیکاری و در نهایت، راه را به سوی توسعه اقتصادی می‌گشاید.

کارآفرینی در ایران سابقه دیرینه‌ای دارد و در حال حاضر نیز ایران مهد استارت‌آپ‌ها در منطقه خاورمیانه است، به طوری که نرخ کارآفرینی نوپا در ایران هم سطح ایالات متحده آمریکا، برابر ۱۲ درصد است و این نشان دهنده جایگاه ارزشمند و در حال توسعه کارآفرینی در ایران می‌باشد. اینجانب روز ملی کارآفرینی را به جامعه ارجمند دانشگاهی و تمامی کارآفرینانی که در راستای پیشرفت و بهبود این سرزمین گام بر می‌دارند، تبریک می‌گویم.

نظر شما :