۱۳۹۷ شنبه ۲۷ مرداد ساعت : 20:39 بوقت تهران
کد: 19343-3909      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ سه شنبه ۹ مرداد   تعداد بازدید : 276

بازدید هیأت رئیسه دانشکده و آقای دکتر عبدالعلی زاده، وزیر اسبق مسکن و شهرسازی از شرکت پنتر

یکشنبه هفتم تیرماه 1397 در یک روز داغ تابستانی، به همراه تعدادی از دانشجویان،کارشناسان و استادان دانشکده کارآفرینی، واقع در شهرک صنعتی شمس آباد، مهمان یک کارآفرین بزرگ و مهربان بودیم بنام دکتر مهرداد عالی پور هریسی. ما مهمان یک مجموعه نوآور، پویا، سرحال و امیدوار به آینده  بودیم  بنام" پنتر"که مهربانی و نظم و جدیت در چهره تک تک افراد این سازمان نوآور موج می زد. جالب این که خود دکتر عالی پور، با شور و نشاطی وصف ناپذیر، به عنوان راهنمای بازدید، در کنار مدیر کارخانه، مهندس مهرزاد و سایر همکاران ارجمندشان، اطلاعاتی دقیق، کامل و دست اول در اختیار گروه اعزامی از دانشکده کارآفرینی قرار می داد.

دکتر عالی پور خودش را معلمی می داند که رسالتش آموزش و خدمت به نظام آموزشی است. این معلم کارآفرین، بعد از 16 سال معلمی در حوزه زیست شناسی و ژنتیک و  فعالیت منحصر به فرد در حوزه کتاب های کمک آموزشی و انتشارات و نیز تجارب ارزشمند در عرصه دامپزشکی و جراحی حیوانات، بخاطرعلاقه وافر دوران کودکی، وارد حوزه تجارت و تولید نوشت افزار می شود و با تلاش بی وقفه، دانش بالا، تیم حرفه ای و هوشمندی قابل تحسین،  برند ایرانی پنتر را  با الهام از نام لاتین "پلنگ ایرانی" به بازار بین المللی معرفی می کند. اکنون با گذشت قریب به یک دهه از تولد این برند خوشنام در بازار نوشت افزار ایران و جهان، بیش از 130 محصول متنوع و نوآورانه، با کمک طراحان داخلی و خارجی، و بصورت مشارکتی  در ایران و چین تولید و  در بازارهای مختلف داخلی و خارجی توزیع می شود.

دکتر عالی پور، موفقیتش را مدیون مهربانی های پدر و راهنمایی های دایی و همراهی خانواده  و روابط عمیق انسانی با مردمی می داند که برخی از آن ها بصورت کاملا  اتفاقی، شریک و همکاری بی بدیل شده اند و کمک های شایان توجهی به پیشرفت پنتر در بین المللی شدن داشته و دارند. او در این زندگی پر فراز و نشیبش، از دوستی و همکاری با مهندس قلمچی، در حوزه نشر و کتاب به نیکی یاد می کند. رویای همیشگی او این بوده است که بتواند استعداد های خدادادیش را در راه خدمت به جامعه بکار گیرد و در این فرصت یگانه و  بسیار کوتاه زندگی،  با ایفای نقش بی بدیلش، دین خود را به جامعه ادا کند. با همین نیت بوده است که علی رغم برنده شدن دریک رقابت و امکان زندگی راحت در آمریکا، حضور در ایران و تحمل سختی های راه اندازی کسب و کار را ترجیح می دهد. او معتقد است خداوند آسایش را در دل سختی ها قرار داده  و از آن به عنوان "دانشکده سختی ها" نام می برد و قانون الهی را  یاد آور می شود که : "ان مع العسر یسرا"

دکتر عالی پور در معرفی سیستم سخت افزار کارخانه که مجهز به  جدیدترین  تجهیزات ودستگاه ها  و مواد اولیه از کشورهای هند و کره و..بوده و برای اولین بار در ایران راه اندازی شده است،  به آزمایشگاه پنتر، عشق و علاقه بیشتری نشان می دهد و  همکار بودن آزمایشگاه پنتر با سازمان استاندارد را از افتخارات مجموعه خود می داند. این کارآفرین مخترع، از ثبت  اختراع "نوشت افزار آنتی باکتریال" بنام خودش خبر می دهد و تصریح می کند که بزودی نسل جدید نوشت افزارهای  ضد باکتری با برند پنتر به بازار جهانی عرضه خواهد شد.

شرکت پنتر به عنوان اولین تجربه  co- branding در ایران، صاحب اولین brandbook  در کشور است  و  فراهم سازی بیش از نیمی از  محصولات  بازار نوشت افزار داخلی را بر عهده دارد و اغلب محصولاتش با طراحی، فناوری و بسته بندی نوآورانه،  در کمترین زمان ممکن به شبکه توزیع در داخل و خارج متصل است.

نگرانی عمده دکتر عالی پور، کندی ترخیص کالاها در گمرک و ضعف بانک مرکزی در کارسازی مالی و اعتباری است که باعث شده  در این  روزهای اخیر کانتینرهای  متعلق به پنتر در پشت مرزها معلق بماند. فشار این نقیصه ها که به ناکارآمدی مدیریت داخلی نیز مربوط است، آن چنان  آزار دهنده است که کارآفرین وطن پرستی همچون او گهگاهی آرزو می کند ایکاش این سرمایه گذاری ها را در کشور دیگری میکرد!

اما دکتر عالی پور  که به همت عالی خود، درحال درنوردیدن قله های موفقیت در شرایط سخت است، به عنوان دانشجوی  DBA دانشکده کارآفرینی، توصیه های جالبی به دانشجویان کارآفرینی دارد.  او می گوید قبل از هر چیز با مشاغل آشنا شوید و با آگاهی کامل و امکان سنجی جامع، کسب و کار مناسب شخصیت، روحیه و قابلیت های خود را شناسایی کنید. اگر به این نتیجه رسیدید که قابلیت کارآفرین شدن را دارید، به محصول فکر کنید. بدون متمرکز شدن دریک محصول مناسب، کارهای دیگر بی فایده است. متمرکز شدن در یک هدف استراتژیک، انسان را به حرکت و موفقیت رهنمون می سازد. البته در این مسیر باید  از طریق آموزش و تجربه، به توانمندی های لازم دست بیابید و آشنایی با  قوانین و مجوزها و فنون راه اندازی و مدیریت شرکت، در کنار یک تیم کاملا حرفه ای از مقدمات این راه سخت و شیرین است...

این بازدید بیادماندنی از ساعت 16 عصر تا 22شب به طول انجامید و حاوی درس های بسیار بزرگی برای ما بود.

گفتنی است  دکتر عبدالعلی زاده، از پیشکسوتان کارآفرینی سازمانی و از اعضای بنیاد حامیان دانشکده کارآفرینی، آقای ولی پور از کارآفرینان عرصه هنر، دکتر زالی، رییس دانشکده کارآفرینی، دکتر مبارکی، معاون پژوهشی، مهندس حسین خانی، معاون دانشجویی و فرهنگی، دکتر زهره عزیزی، مدیر ارزیابی کیفیت، محسن انصاری، مدیر مجله کارآفرینی و ابراهیم بنیادی، کارشناس آمار دفتر دیده بان جهانی کارآفرینی مستقر در دانشکده، دانشجویان عزیز را در این بازدید همراهی می کردند.

نظر شما :