۱۳۹۷ جمعه ۲۳ آذر ساعت : 9:19 بوقت تهران
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۸ مهر   تعداد بازدید : 111

نشست مشترک مسئولین پردیس ابوریحان با هیأت رئیسه دانشکده برگزار شد.

نشست مشترکی با حضور رئیس، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی، معاون پژوهشی، معاون دانشجویی و کارشناسان پردیس ابوریحان و هیأت رئیسه دانشکده ظهر روز سه شنبه 17 مهر ماه، در دانشکده کارآفرینی برگزار شد.

در این نشست، دکتر زالی، رئیس دانشکده ضمن تشریح توانمندی ها و امکانات موجود دانشکده به برنامه های آتی دانشکده از جمله نخستین برنامه فرعی (کهاد) کارآفرینی پرداخت.

سپس دکتر غلامحسین اکبری، رئیس پردیس ابوریحان، در سخنانی به پروژه های نوآورانه پردیس ابوریحان از جمله برگزاری نمایشگاه مدیریت سبز، برگزاری اولین استارت آپ در حوزه مدیریت سبز، کشاورزی هوشمند، برگزاری نمایشگاه گل و گیاه در آبان ماه و ... اشاره کرد.

وی با اشاره به مشکلات جذب در رشته کشاورزی به دلیل عدم امنیت شغلی در آینده، همکاری با دانشکده کارآفرینی و آشنایی دانشجویان این رشته با مفاهیم کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار را بسیار حائز اهمیت دانست.

برگزاری سمینار آشنایی با کارآفرینی ، تصویب گذراندن درس دو واحدی کارآفرینی بصورت اختیاری، تبلیغات گسترده دوره کهاد، همکاری دانشجویان دانشکده کارآفرینی در حوزه توسعه محصول جدید برای دانشجویان  در پردیس ابوریحان از جمله توافقات همکاری فی مابین مسئولین بود.

در پایان مدعوین پردیس ابوریحان ضمن بازدید از دانشکده با برخی از دستاوردهای کارآفرینانه دانشجویان آشنا شدند.