۱۳۹۷ سه شنبه ۲۹ آبان ساعت : 23:24 بوقت تهران
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۴ مهر   تعداد بازدید : 276

همکاری دانشکده کارآفرینی و دانشگاه اندوکوز مائیس ترکیه

در راستای توسعه روابط بین الملل دانشگاهی و برمبنای تفاهم نامه منعقده، دکتر بابک ضیا عضو هیأت علمی دانشکده برای برگزاری کارگاه با موضوع اکوسیستم کارآفرینی وکسب وکارهای آینده برای دانشجویان دوره دکترا وفوق لیسانس رشته‌های مهندسی ودوره سناریوپردازی استارت آپی برای اساتید دانشگاه، مربیان وکارشناسان پارک علم وفن آوری دانشگاه یادشده به شهرسامسون ترکیه عزیمت نمودند.

دکتر ضیا در این سفر، ضمن بازدید از دانشکده اقتصاد، دانشکده کشاورزی، دانشکده مهندسی و پارک علم و فن آوری، با اساتید واعضای هیأت علمی گروه‌های مختلف آموزشی درباره ضررورت ایجاد مباحث کارآفرینی در همه دانشکده‌ها و تأسیس شتاب دهنده‌های درون دانشکده‌ای در این دانشکده‌ها گفتگو کردند.

وی در ادامه این سفر علمی، به دعوت رسمی دانشگاه آماسیاترکیه، دیداری با ریاست ومعاونین دانشگاه وهیات امنا این دانشگاه به عمل آورده و در مورد مقدمات ایجاد ارتباط دو سویه دانشکده کارآفرینی با آن دانشگاه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

ریاست این دانشگاه همکاری با دانشگاه تهران را با توجه به اهمیت وجایگاه بالای دانشگاه تهران باعث افتخار دانستند و مقرر گردید زمینه همکاری‌های آینده هرچه سریعترفراهم گردد.