۱۳۹۷ سه شنبه ۲۹ آبان ساعت : 23:4 بوقت تهران
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ آبان   تعداد بازدید : 294

از مزرعه تا سفره، گزارش بازدید دانشجویان از رستوران غذاهای دریایی پیهان

 

جمعی از دانشجویان درس بازاریابی و تدوین طرح کسب و کار کلاس درس دکتر رضا محمد کاظمی به همراه دکتر محمد رضا زالی، رئیس دانشکده و دکتر ناصر معصومی معاون اسبق پژوهشی دانشگاه و رئیس دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه شامگاه دوشنبه 30 مهر ماه از رستوران غذاهای دریایی پیهان بازدید کردند.

این رستوران، مجموعه نوآورانه و کارآفرینانه ای است که توسط مهندس قمری از دانش آموختگان دانشکده کارآفرینی برای ارائه غذاهای دریایی بصورت سالم راه اندازی شده است.

این دانش آموخته دانشکده بوی ماهی را که باعث ناراحتی برخی از مشتریانشان میشد به عنوان ایده کارآفرینانه خود مطرح کرد و با تحقیقات و تلاشهایی مستمر موفق به رفع این موضوع شد و طی فرآیندی خاص توانست محصولی را تولید کند که متناسب با سلیقه و نیاز مشتری باشد.

قمری با هدف تولید محصول سالم و مغزی همواره با کیفیت ترین محصولات را از منابع اصلی خریداری میکند و با اطلاع رسانی صحیح، مشتریان را با طبخ مناسب غذا آشنا میکند تا ارزش غذایی محصولاتش حفظ شود و در نتیجه با این روند توانسته روزانه 500 کیلو فروش داشته باشد.

مدیر مجموعه پیهان افزود: با توجه به مشکلات فراوانی که تا کنون داشته توانسته برای 17 نفر ایجاد اشتغال کند و همواره سعی کرده با طرحهای تشویقی متنوع از قبیل بورس تحصیلی و پاداشهای ویژه مجموعه ای توانمند و با انگیزه در راستای اهداف سازمانش داشته باشد و توانسته با خلاقیتی خاص محصولش را در قالب نیاز مشتری، طراحی و عرضه نماید. به طور مثال ماهی را به اشکال مختلف از قبیل مرغ سوخاری، کباب کوبیده، همبرگر و طرحهایی از این دست به مشتری تحویل دهد که خوشبختانه این طرح رضایتمندی مشتریان را به همراه داشته است.

قمری تصریح کرد: با شعار از مزرعه تا سفره سالم و آماده، سعی کرده سهم قابل توجهی از بازار را به خود اختصاص دهد و همواره با طی نمودن مسیر بهبود و نوآوری در محصول، برند پیهان را در سطح بین المللی مطرح کرده و گامی موثر در ورطه اشتغال و کارآفرینی بردارد.

مهندس قمری در پایان به همراه دانشجویان، میزبان اساتید محترم دانشگاه تهران از جمله دکتر محمدرضا زالی، دکتر رضا محمدکاظمی و دکتر ناصر معصومی شد و با یک وعده غذای بسیار لذیذ پذیرایی گرمی از میهمانان خود به عمل آورد.