۱۳۹۷ چهارشنبه ۳۰ آبان ساعت : 0:1 بوقت تهران
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان   تعداد بازدید : 146

.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، تفاهم نامه همکاری مشترک دانشکده کارآفرینی و شرکت گروه مشاوران مدیریت و مطالعات راهبردی تدبیر 1 آبان 1397 منعقد شد.

موضوع این تفاهم نامه همکاری طرفین در راه اندازی  مراکز آموزشی، پژوهشی و آزمایشگاهی مشترک کسب و کار،انجام مطالعات پژوهشی و فناوری در زمینه توسعه فنی، انتقال فناوری مورد نیاز، ارائه خدمات علمی نظارتی و مشاوره مشترک در موضوعات مرتبط با نیازها، برگزاری نشست ها و همایش های علمی مشترک، بهره مندی از امکانات آزمایشگاهی، کارگاهی، کلاسی، اساتید وکتابخانه ای، انجام امور مطالعاتی و امکان سنجی های مورد نیاز و برگزاری دوره های آموزشی مشترک می باشد.

این تفاهم نامه به مدت 5 سال توسط دکتر محمد رضا زالی از سوی دانشکده کارآفرینی و دکتر امیربهداد سلامی، مدیرعامل شرکت گروه مشاوران مدیریت و مطالعات راهبردی به مدت 5 سال امضا شد.