۱۳۹۷ دوشنبه ۱۹ آذر ساعت : 8:38 بوقت تهران
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ شنبه ۳ آذر   تعداد بازدید : 154

شبکه آموزش و پژوهش کارآفرینی ایران تشکیل می شود

در پی نشست مشترک اعضای هیأت رئیسه دانشکده کارآفرینی با متخصصان حوزه کارآفرینی از سایر دانشگاه ها از جمله دکتر محمدجواد نائیجی، استادیار گروه کارآفرینی دانشگاه شهید بهشتی، دکتر حسین وظیفه دوست، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر حسنعلی آقاجانی، استاد دانشگاه مازندران، دکتر میثم مدرسی، عضو هیأت دانشگاه سمنان،  دکتر داود حسین پور، دانشیار دانشگاه علامه طباطبائی و دکتر عباس بازرگان، عضو هیأت علمی وابسته دانشکده، در روز سه شنبه 6 آذر 97 مقدمات تشکیل شبکه آموزش و پژوهش کارآفرینی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در ابتدای این جلسه دکتر محمدرضا زالی، رئیس دانشکده، با ارائه سوابق شبکه های کارآفرینی در دنیا، بر لزوم تشکیل این شبکه با حضور اعضای هیأت علمی، دانشجویان و دانش آموختکان کارآفرینی در ایران تأکید کرد و گفت: در حال حاضر شبکه های آموزش و پژوهش کارآفرینی زیادی در دانشگاه های معتبر دنیا وجود دارد که از معتبرترین آن می توان به NFTE اشاره کرد.

وی در ادامه گفت: برای موفقیت کارآفرینی در کشور احتیاج به شبکه سازی است و این مهم با گردهمایی اعضای هیأت علمی متخصص در کارآفرینی امکان پذیر است.

در ادامه دکتر عباس بازرگان استاد تمام دانشگاه عضو و عضو هیأت علمی وابسته دانشکده با اشاره به سطوح چهارگانه دانشگاه ها در سطح کشور، و جایگاه دانشگاه تهران به عنوان دانشگاه مادر گفت: آموزش کارآفرینی باید در منطقه و غرب آسیا از سوی ایران با بالاترین کیفیت ارائه شود.

وی تشکیل این شبکه را راهی برای توسعه کارآفرینی در کشور، ایجاد یک بانک اطلاعاتی قدرتمند و ساماندهی آموزش کارآفرینی در ایران دانست.

در پایان این جلسه 4 ساعته توافق بر ایجاد شبکه آموزش و پژوهش کارآفرینی ایران با اهداف برگزاری کارگاه های آموزشی، تبادل دانش و شیوه های آموزش پژوهش و ترویج کارآفرینی، بررسی موانع و راه کارهای بهبود آموزش، پژوهش و ترویج کارآفرینی در کشور و توسعه ارتباطات ملی و بین المللی گروه های آموزشی کارآفرینی در ایران در میان اعضای موسس ( افراد حاضر در جلسه) صورت پذیرفت.

با پیدایش این شبکه، کمیته ارزیابی کیفیت آموزش کارآفرینی کشور نیز با دستورالعمل های زیر تشکیل می شود.

1. تهیه فهرست کامل دانشکده ها گروه های آموزشی که به کارآفرینی در کشور می پردازند، دولتی و غیر دولتی

2. ترغیب دانشکده و گروه های آموزشی کارآفرینی برای انجام ارزیابی درونی

3. برگزاری کارگاه های آموزشی برای اعضای هیأت علمی دانشکده، گروه ها

4. تدوین برنامه زمان بندی برای ارزیابی درونی حداقل یک دانشکده و سه گروه آموزشی کارآفرینی در کشور