۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۱ آذر ساعت : 7:16 بوقت تهران
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۱ آذر   تعداد بازدید : 77

اولین نشست کمیته کهاد کارآفرینی برگزار شد

اولین نشست کمیته کهاد کارآفرینی روز سه شنبه 6 آذر 97 با حضور دکتر زالی رییس دانشکده، دکتر حجازی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی، دکتر معصومی عضو هیات علمی وابسته دانشکده ، نمایندگان گروه های آموزشی دانشکده و همچنین نمایندگان پردیس های فنی(دکتر شفائی)، ابوریحان (دکتر ابونجمی) و کشاورزی و منابع طبیعی( دکتر علم بیگی)  برگزار شد.

در این جلسه دکتر زالی ایجاد برنامه تخصصی کهاد کارآفرینی با رویکرد استارت آپی را یک از عوامل حرکت به سوی اهداف سه گانه برنامه استراتژیک دانشگاه به خصوص تحقق چشم انداز دانشگاه کارآفرین عنوان کرد.

در ادامه دکتر حجازی محتوای برنامه درسی کهاد کارآفرینی را تشریح نموده و دکتر معصومی نیز از ماموریت دانشکده کارآفرینی در دانشگاه و جامعه سخن گفت.

در این نشست نحوه معرفی برنامه کهاد کارآفرینی با رویکرد استارت آپی به دانشجویان کارشناسی دانشگاه تهران در پردیس های مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر گردید با هماهنگی بین دانشکده و پردیس ها ، نشست ها و سمینارهایی جهت آشنایی این دوره توسط دانشکده کارآفرینی برگزار گردد.