۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۱ آذر ساعت : 7:18 بوقت تهران
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ دوشنبه ۱۲ آذر   تعداد بازدید : 94

برگزاری کلاس درس کارآفرینی سازمانی در کنار تجارب حرفه ای کارآفرین برتر

در راستای تأکید دکتر محمود نیلی، رییس محترم دانشگاه تهران مبنی بر استفاده از شیوه های جدید در آموزش کارآفرینی، روز چهارشنبه 7 آذر ماه کلاس درس کارآفرینی سازمانی، دکتر محمدرضا زالی در دفتر  مهندس محمد تقی گنجی، رهبر کارآفرین منتخب در چهارمین جشنواره رهبران کارآفرین و مدیرعامل گروه صنعتی رازی برگزار شد.

مهندس گنجی بعد ازخوش آمدگویی به دانشجویان، مباحث تخصصی را با پرسش در مورد کارآفرینی، راه های موفقیت در آن و رضایت درونی آغاز نمود و در ادامه به تشریح کامل فعالیت های خود و سوابق حرفه ای گروه صتعتی رازی پرداخت.
هولدینگ نامبرده دارای 12 شرکت فعال است که
در سال 1359 پایه ریزی شد و این ایده ابتدا با تشکیل شرکت شیمیایی رازی برای تولید انواع چسب های صنعتی و خانگی شکل گرفت که در سال 1361 به تولید رسید.  در سال بعد ایده تولید تایر با تاسیس شرکت آرتاویل تایر شکل گرفت و سپس شرکت های کیان شیمی و کیمیا رزین برای تولید انواع مواد شیمیایی  ساخته شدند.شرکت شیمیایی رازی سالیانه 18000 تن چسب تولید می کند.