۱۳۹۸ جمعه ۲ فروردين ساعت : 8:38 بوقت تهران
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ دوشنبه ۱۹ آذر   تعداد بازدید : 297

معرفی برنامه تخصصی کهاد کارآفرینی با رویکرد استارت آپی در شورای آموزش پردیس دانشکده های فنی

با توجه به تصویب برنامه تخصصی کهاد کارآفرینی با رویکرد استارت آپی در شورای برنامه ریزی و نظارت آموزشی دانشگاه، به منظور معرفی برنامه مزبور، نشست مشترکی بین دانشکده کارآفرینی و اعضای محترم شورای آموزش پردیس داشکده های فنی، روز دوشنبه مورخ 12/9/97 برگزار و ضرورت ها و اهداف اجرای دوره کهاد کارآفرینی مورد بررسی قرار گرفت.

این نشست با توجه به قابلیت های کارآفرینانه دانشجویان رشته فنی- مهندسی در راه اندازی استارت آپ های فناورانه و به منظور تجاری سازی فناوری های دانشگاه از ضرورت بالایی برخوردار بوده و  معاونین اموزشی دانشکد ه های فنی بر این باورند که اجرای برنامه کهاد کارآفرینی با رویکرد استارت آپی برای دانشجویان بسیار مفید است.

همچنین مقرر شد با هدایت و حمایت اعضا محترم عیات علمی، نشست مشترک با حضور دانشجویان کارشناسی پردیس فنی ، در سالن آمفی تئاتر دانشکده برق و کامپیوتر برگزار شود.