۱۳۹۸ جمعه ۲ فروردين ساعت : 9:17 بوقت تهران
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۱ آذر   تعداد بازدید : 330

برگزاری پنل تخصصی کارآفرینی در پانزدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت با همکاری دانشکده کارآفرینی

پانزدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت، توسط انجمن علوم مدیریت ایران  و دانشگاه تربیت مدرس 19 و 20 آذر ماه با حضور متخصصان داخلی و خارجی با محور اصلی  ارزش آفرینی دانش مدیریت در حوزه های تخصصی کارآفرینی،  مدیریت فناوری اطلاعات، بازاریابی، مدیریت منابع انسانی و ... با حضور متخصصان و اندیشمندان این حوزه ها برگزار شد.

در مراسم اختتامیه این کنفرانس، دکتر محمد رضا زالی، به عنوان یکی از سخنرانان اصلی گفت: تقویت کارآفرینی از مشکل بیکاری در کشور کاسته و اقتصاد جامعه را مقاوم تر می سازد.
وی کارآفرینی را رمز پیشرفت بسیاری از کشورها دانست و افزود : کارآفرینی نوعی ارزش و عبادت است که اهمیت ویژه ای دارد

دکتر زالی با اشاره به مشکلات دانشگاه ها نظیر ضعف ارتباط با صنعت، کمبود منابع مالی، وابستگی شدید به بودجه دولتی و... ادامه داد : بسیاری از این مسائل را با رهبری کارآفرینانه می‌توان برطرف کرد. بسیاری از دانشگاه های معتبر دنیا نظیر آکسفورد چنین چیزی را تجربه کرده اند

دکتر زالی تصریح کرد : ایران از جمله کشورهایی است که پتانسیل کارآفرینی در آن بالا و آموزش های دانشگاهی همراه با اصل کارآفرینی است.

وی افزود : کارآفرینی در جامعه باید تقویت شود و دانشجویان و اساتید در این زمینه میتوانند نقش مؤثری ایفا کنند
رئیس دانشکده کارآفرینی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد : جامعه نیازمند قانون دانشگاه کارآفرین، صندوق سرمایه‌گذاری، دوره های کارآفرینی و تأسیس رشته‌های بین رشته ای با رویکرد کارآفرینی است. با چنین اقداماتی کارآفرینی را در جامعه تقویت و مانع از خروج کارآفرینان از کشور می شویم

در پنل تخصصی کارآفرینی این کنفرانس که توسط دانشکده کارآفرینی برگزار شد، تعدادی از اعضای هیأت علمی و متخصصان دانشکده از جمله دکتر کامبیز طالبی ،دکتر رضا محمد کاظمی، دکتر افسانه باقری، دکتر طیبه نیک رفتار و دکتر علی داوری سخنرانی و مقالات خود را ارائه کردند.

در پنل کارآفرینی این کفرانس که امسال برای اولین بار بعنوان یک محور جدید و مستقل مطرح شد، 3 مقاله  فارسی و 2 مقاله لاتین برتر ارائه شد.