۱۳۹۷ پنج شنبه ۲۷ دي ساعت : 8:42 بوقت تهران
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ شنبه ۱ دي   تعداد بازدید : 164

حضور دانشکده کارآفرینی در نمایشگاه علمی دانشگاهی در اربیل عراق

دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران با ارائه دستاوردها و فرصت های بین المللی علمی و آموزشی خود در اولین نمایشگاه توانمندی دانشگاه های ایران در اربیل عراق از تاریخ  28 لغایت 30 آذر ماه، در میان مخاطبان انبوه کوردی در دانشگاه صلاح الدین اربیل خوش درخشید.

در این نمایشگاه که با هدف آشنایی مردم اقلیم و دانشگاههای این منطقه با توانمندیهای علمی و فرهنگی دانشگاههای ایران برگزار شد، دانش آموخته بین المللی دانشکده، آقای کامران حسن حسین به معرفی دانشکده و امکان تحصیل دانشجویان عراقی در دانشکده کارآفرینی و ارئه پکیج های تبلیغاتی دانشکده کارآفرینی اعم از بروشور، سی دی و ... پرداخت.

فعالیت های دانشکده کارآفرینی در این نمایشگاه که با حضور بیش از 50 تن از نمایندگان دانشگاههای ایران برگزار شد در غرفه دانشگاه تهران ارائه شد.

در مراسم گشایش این نمایشگاه دکتر احمد دزیی رئیس دانشگاه صلاح الدین اربیل در سخنانی با اظهار خوشحالی نسبت به بازگشایی این نمایشگاه گفت: خوشحالیم امروز میزبان یکی از بزرگترین رویداد علمی و فرهنگی در دانشگاه خویش هستیم .
وی افزود: این نمایشگاه با هدف آشنایی مردم اقلیم و دانشگاههای این منطقه با توانمندیهای علمی و فرهنگی دانشگاههای ایران برگزار شده است و می تواند گامی مهم در مسیر توسعه روابط علمی و فرهنگی بین اقلیم و ایران باشد.
رئیس دانشگاه صلاح الدین با ابراز خوشحالی نسبت به پیشرفت های علمی ایران در حوزه دانشگاهی اظهار امیدواری کرد این توانمندی ها به اقلیم کردستان عراق نیز منتقل شود.

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در اربیل نیز با اشاره به برگزاری این نمایشگاه اظهار داشت: اکنون ایران دارای 2400 دانشگاه و بیش از 5 میلیون دانشجو است این در حالی است که ایران در چهار دهه گذشته تحت فشارهای ظالمانه و تحریم بوده است.

مرتضی عبادی گفت: شمار زیادی از دانشگاههای مطرح ایران در اینجا حضور دارند و این نشان می دهد ما اراده جدی برای پیشرفت و توسعه روابط علمی با اقلیم را داریم.
وزیرعلوم و تحصیلات عالی نیز در سخنانی کوتاه ضمن ابراز خوشحالی از حضور دانشگاههای مطرح ایران در اقلیم تاکید کرد اقلیم از هرگونه توافق علمی با ایران برای بالابردن راندمان علمی دانشگاههای این منطقه استقبال می کند.
'عبدالحمید علیزاده' مدیرکل دانشجویان خارج از کشور وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران نیز با حمایت از انتقال تجربیات دانشگاههای ایران به اقلیم کردستان عراق اعلام کرد به این منظور بزرگترین هیات دانشگاهی را به اربیل آورده اند.