۱۳۹۷ پنج شنبه ۲۷ دي ساعت : 9:7 بوقت تهران
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۱ دي   تعداد بازدید : 285

نشست صمیمانه ریاست محترم دانشکده با دانشجویان برگزار شد.

در پی تغییر ریاست دانشکده کارآفرینی، ظهر روز دوشنبه 10 دی ماه نشست صمیمانه ای با حضور دکتر غلامحسین حسینی نیا، رئیس جدید دانشکده، اعضای هیأت رئیسه، مدیران گروه های آموزشی و دانشجویان برگزار شد.

در این نشست، دکتر حسینی نیا  در خصوص وضعیت فعلی دانشکده، برنامه ها و اهداف آتی خود در دوران سه سال ریاست پیش رو سخنانی را ایراد نمودند.

در این جلسه دانشجویان ضمن تبریک به ریاست محترم دانشکده به طرح سؤالات و ارائه پیشنهادات و انتقادات خود پرداخته و نیازهای خود را مطرح نمودند.

کیفیت سنجی و کیفیت بخشی دروس، ایجاد یک شبکه میان دانشجویان و دانش آموختگان دانشکده، تغییر برخی سرفصل های دروس، بررسی وضعیت دانشجویان مجازی، ایجاد ارتباط با سایر نهادهای دانشگاهی و برون دانشگاهی و ... از جمله موارد مطرح شده از سوی دانشجویان بود.

در ادامه مدیران گروه های آموزشی به بحث و گفتگو با دانشجویان در خصوص فرصت های پیش رو، انگیزه های قوی تر در ادامه مسیر، ایجاد تیم های مختلف میان دانشجویان برای راه اندازی استارت آپ های موفق و ... پرداختند .

در پایان این مراسم، دکتر محمدرضا زالی، رئیس اسبق دانشکده با حضور در میان دانشجویان در جهت پیش برد اهداف آموزشی و رفاهی دانشجویان اظهاری امیدواری نمود.