۱۳۹۸ پنج شنبه ۳۰ خرداد ساعت : 15:43 بوقت تهران
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۰ بهمن   تعداد بازدید : 343

کتاب سیاستگذاری توسعه کارآفرینی به تألیف آقای دکتر علی داوری منتشر شد

در کشورهای توسعه یافته، کارآفرینی به‌عنوان یکی از مهم‌ترین موضوعات در سیاست عمومی و در راستای ارتقای رشد و اشتغال‌زایی مطرح است. بسیاری از دولت‌ها به منظور تسریع در رشد کارآفرینی برنامه‌های جدیدی را اجرا و تغییراتی در قوانین ایجاد کرده‌اند. اساس این سیاست‌ها دو جهت گيري كلي حذف و كاهش موانع و تشويق كارآفريني است. با وجود این هنوز بحث سیاست‌هاي توسعۀ کارآفريني موضوع بسيار جديدي است.
در این راستا کتاب "سیاستگذاری توسعه کارآفرینی" به تألیف دکتر علی داوری (عضو هیات علمی دانشکده کارآفرینی) و ابراهیم جعفری توسط انتشارات دانشگاه تهران منتشر شده. این کتاب در در دو بخش ۱)مروری بر ادبیات سیاستگذاری کارآفرینی و ۲)تجارب کشورها و در مجموع  12 فصل تدوین شده است. این کتاب یکی از معدود کتاب های حوزه سیاستگذاری کارآفرینی است که مطالعه آن به علاقمندان این حوزه توصیه می گردد.