۱۳۹۸ پنج شنبه ۵ ارديبهشت ساعت : 6:32 بوقت تهران
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۷ بهمن   تعداد بازدید : 158

پنجاه و دومین جلسه هیأت مدیره بنیاد حامیان دانشکده کارآفرینی برگزار شد.

پنجاه و دومین جلسه هیأت مدیره بنیاد حامیان دانشکده کارآفرینی با حضور اعضای هیأت مدیره و هیأت امنای بنیاد حامیان دانشکده دکتر محمود کمره ای، مدیر عامل بنیاد حامیان دانشگاه و دکتر محمد جعفر صدیق، رئیس سازمان توسعه و سرمایه گذاری دانشگاه تهران صبح روز سه شنبه 9 بهمن ماه در سالن شورای دانشکده برگزار شد.
در این جلسه که برای اولین بار با حضور دکتر غلامحسین حسینی نیا، ریاست جدید دانشکده برگزار شد، دکتر صدیق گفت: همکاری های فیمابین دانشگاه تهران و خیرین طی سالهای گذشته منشاء خیر و برکات بسیاری برای دانشگاه تهران و کشور بوده است و امیدواریم این حرکت های سازنده مستمر و اثربخش ادامه پیدا کند.
در ادامه این جلسه علاوه بر طرح موضوعات جاری در دستورجلسه، نامگذاری ساختمان جدید دانشکده و تمدید تفاهم نامه فی مابین بنیاد حامیان دانشکده با بنیاد حامیان دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در پایان این نشست میهمانان حاضر از ساختمان در حال ساخت دانشکده کارآفرینی که تاکنون به همت کارآفرینان و خیرین نیک  اندیشه کشور ساخته شده است بازدید کردند آرزو کردند که در سایه لطف و عنایت خداوند متعال و به همت همه دلسوزان ایران عزیز این پروژه به زودی به اتمام برسد.