۱۳۹۸ پنج شنبه ۵ ارديبهشت ساعت : 7:13 بوقت تهران
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۷ بهمن   تعداد بازدید : 234

انتصاب دکتر رضا زعفریان به عنوان مشاور كسب و كار و رويداهاي دانشجويي دانشكده

با حکمی از سوی دکتر غلامحسین حسینی نیا، دکتر غلامحسین حسینی نیا، دکتر رضا زعفریان به سمت مشاور كسب و كار و رويداهاي دانشجويي دانشكده منصوب شد.

متن حکم:

جناب آقای دکتر رضا زعفریان

با سلام

احتراماً با عنايت به تعهد، تخصص و تجربيات ارزنده جنابعالي، به موجب اين ابلاغ از تاريخ ۹۷/۱۱/۱ به مدت دو سال با حفظ وظايف آموزشي و پژوهشي به عنوان مشاور كسب و كار و رويداهاي دانشجويي دانشكده كارآفريني منصوب مي‌شويد. انتظار مي رود با تقويت جايگاه معاونت دانشجويي دانشكده ضمن ايجاد فضاي بانشاط و انگيزه ساز و انرژيك، زمينه بهره گيري از استعدادهاي ژرف دانشجويان فعلي و دانش آموختگان را در قالب شبكه سازيمؤثر بين آنها و ايجاد رابطه حقوقي نظام مند با دانشكده در قالب شركتهاي زايشي به نحوي كه در مكانيزمي برد برد زمينه بهره گيري از توانمنديها ي طرفيني ايجاد و موجب تنوع منابع درآمدي دانشكده شود فراهم مي‌كنيم.

اميد است با توكل به پروردگار متعال و همياري ساير همكاران محترم دانشكده در انجام وظايف مربوط موفق و مويد باشيد.

امضا کننده: غلامحسین حسینی نیا، رییس دانشکده