۱۳۹۸ پنج شنبه ۳۰ خرداد ساعت : 15:46 بوقت تهران
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱ اسفند   تعداد بازدید : 477

مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشکده کارآفرینی برگزار شد.

مراسم تکریم دکتر محمد رضا زالی، ریاست پیشین دانشکده و معارفه دکتر غلامحسین حسینی نیا، رییس جدید دانشکده با حضور اعضای هیأت علمی، کارکنان و جمعی از رهبران کارآفرین برگزار شد.

در این مراسم که با حضور معاون اداری و مالی دانشگاه تهران برگزار شد، دکتر غلامحسین حسینی نیا به ‌عنوان رئیس دانشکده کارآفرینی معارفه و از زحمات دکتر محمدرضا زالی در زمان تصدی این سمت قدردانی شد.

دکتر سعید یزدانی، معاون اداری و مالی دانشگاه تهران در این مراسم گفت: " بنده از طرف دکتر نیلی، رییس محترم دانشگاه تهران مأمور به شرکت در این جلسه هستم که باعث شعف و خوشبختی اینجانب است. "

وی در ادامه با اشاره به برنامه راهبردی توسعه دانشگاه تهران که تأکید به سه محور بین المللی شدن دانشگاه، دانشگاه اخلاق  مدار و دانشگاه کارآفرین دارد، رسالت و مأموریت دانشکده کارآفرینی را هم جهت و هم سو با یکی ازمحورهای اصلی دانشگاه دانست و گفت: در جهان پرشتاب و تحول آفرین امروز ، انسان و سرمایه انسانی نقش بسیار مهمی را در گشایش تنگناها و تولید تکنولوژی های نوین داشته و در رشد و توسعه کشورها نقش بسزایی دارد."

معاون اداری و مالی دانشگاه تأکید کرد: یکی از عوامل مهم که نقش بسیار اساسی در توسعه اقتصادی و صنعتی دارد، فعالیت های کارآفرینانه و روحیه کارآفرینی است. توسعه کارآفرینی در جهان ضمن فراهم ساختن زمینه های رشد اقتصادی، در حل مشکلات اساسی کشور از جمله بیکاری، فقر و حل مشکلات اجتماعی بسیار تعیین کننده است و من فکر می کنم اگر ما بتوانیم در جامعه به بحث کارآفرینی به عنوان یک رویکرد فرهنگی توجه کنیم می توانیم خدمات ارزنده ای ارائه نماییم."

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر نرخ بیکاری در کشور بالا است و ایجاد فرصت های شغلی برای مسئولین یک چالش تلقی می شود، بیان کرد: سیاستگذاران کشور ما مرتب به دنبال یافتن راه حلی برای رفع معضل بیکاری هستند، و تجربیات نشان می دهد، یکی از این راه حل ها گذر از مسئله کارجویی و کاریابی و فراهم ساختن زمینه های کارآفرینی در جامعه است. رفع بیکاری و تقویت کارآفرینی و حرکت به سمت توسعه کشور نیازمند تربیت نیروی کارآفرین و کارآمد است که بی شک این توانمدسازی بر عهده دانشکده کارآفرینی و رییس آن است."

دکتر یزدانی در انتهای سخنان خود از تلاش 6 ساله دکتر محمد رضا زالی، رئیس پیشین دانشکده قدردانی کرد و از ایشان به عنوان انسانی پرتلاش و با انگیزه بالا یاد کرد و به دکتر غلامحسین حسینی نیا به عنوان انسانی شریف، اخلاق مدار و توانمند تبریک گفت و برای ایشان جهت پیشبرد امورد آینده درخشان دانشکده کارآفرینی آرزوی موفقیت کرد.

رئیس پیشین دانشکده کارآفرینی، فعالیت ها، دستاوردها و ارتباطات دانشکده کارآفرینی را در این 6 سال در قالب گزارشی ارائه نمود و از ساختمان دانشکده کارآفرینی به عنوان یکی از بزرگترین فعالیت های این دانشکده نام برد.

دکتر غلامحسین حسینی نیا، رییس دانشکده عنوان کرد، ادامه راه دانشکده با داشتن اینچنین دستاوردهای ارزشمندی که طی یک دهه کسب کرده است، بسیار مشکل و حساس است. و بنده در ادامه فعالیت های ارزشمند روسای پیشین با همکاری اعضای هیأت علمی و کارکنان تمام تلاش خود را خواهم کرد و گام های رو به جلویی را  در عرصه کارآفرینی و در این برهه حساس کشور خواهیم برداشت.

این جلسه با اهدای حکم، هدایا و عکس دسته جمعی به پایان رسید.