۱۳۹۸ يکشنبه ۲۶ خرداد ساعت : 5:11 بوقت تهران
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ شنبه ۴ اسفند   تعداد بازدید : 385

انتصاب دکتر علی داوری به عنوان معاون اداری و مالی دانشکده

.

با حکمی از سوی دکتر غلامحسین حسینی نیا، رییس دانشکده کارآفرینی، دکتر علی داوری به سمت معاون اداری و مالی دانشکده کارآفرینی منصوب گردید.

متن حکم

جناب آقای دکتر علی داوری

سلام عليكم

احتراماً، نظر به مراتب تعهد، دانش و تجارب ارزنده جنابعالي و بنا بر پيشنهاد رئيس محترم دانشكده كارآفريني دانشگاه تهران، به موجب اين حكم با حفظ وظايف آموزشي و پژوهشي به عنوان سرپرست معاونت اداري و مالي دانشكده مذكور منصوب مي‌شويد. اميد است با استعانت از پروردگار متعال و همياري دانشگاهيان فرهيخته، مؤمن و متعهد و با استفاده از ظرفيت‌ها و توانمندي‌هاي آنان در انجام وظايف و مسئوليت‌هاي خطير محوله موفق و مويد باشيد.

از جناب‌عالي انتظار دارد با برنامه‌ريزي دقيق و عملياتي دانشگاه را در تحقق بخشيدن به اهداف راهبردي برنامه جامع سوم آن، براي نقش آفريني بيشتر در عرصه بين‌الملل، حركت به سمت دانشگاه كارآفرين و ارتقاي جايگاه اخلاق و مسئوليت پذيري اجتماعي ياري فرمائيد.

محمود نيلي احمدآبادي - رئيس دانشگاه تهران