۱۳۹۸ جمعه ۱۵ آذر ساعت : 6:12 بوقت تهران
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ اسفند   تعداد بازدید : 624

برگزاری مراسم دورهمی کارکنان دانشکده در واپسین روزهای سال 97

به گزارش واحد روابط عمومی دانشکده، به مناسبت پایان سال 97، مراسمی در روز یکشنبه 26 اسفند ماه با حضور هیأت رئیسه، کارمندان و اعضای هیأت علمی برگزار شد. در این مراسم که در ساعت 11:30 آغاز شد، دکتر علی داوری، معاون اداری و مالی دانشکده، ضمن قدردانی از زحمات کارمندان و اعضای هیأت علمی در سال 97، به برنامه ها و تغییرات ساختاری دانشکده در سال 97 اشاره کرد و در مورد برنامه های سال 98 واحد معاونت مالی و اداری سخنانی را ایراد نمود.

در ادامه دکتر محمد حسن مبارکی، معاون پژوهشی دانشکده نیز با  قرائت اشعار زیبایی، یک گفتگوی صمیمانه با همکاران داشتند.

در آخر دکتر غلامحسین حسینی نیا، رئیس دانشکده که با کمی تأخیر در مراسم حضور یافتند، در آستانه نوروز 98 سالی خوش و سراسر خیر برای خانواده دانشکده کارآفرینی آرزو نمود.

وی همچینین از دستاوردهای سفر اخیر خود به ترکیه که در پی دعوت دانشگاه اوندوکوزمائیس آن کشور صورت گرفته بود گزارش کوتاهی ایراد نمود.

این مراسم با تهیه عکس یادگاری و صرف ناهار به پایان رسید.