۱۳۹۸ پنج شنبه ۳۱ مرداد ساعت : 0:36 بوقت تهران
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ سه شنبه ۳ ارديبهشت   تعداد بازدید : 266

اطلاعیه پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دوره دکتری ( Ph.D ) سال تحصیلی ۱۳۹۹- ۱۳۹۸

دانشگاه تهران در اجرای سیاستهای هدایت و حمایت از دانشجویان برتر برای ورود به دوره دکتری، با استناد به آیین نامه های شورای هدایت استعدادهای درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مصوبات داخلی دانشگاه، از بین دانش آموختگان و دانشجویان نیمسال آخر مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه های مشمول این فراخوان (مندرج در شیوه نامه پیوست)، با رعایت کامل شرایط اعلام شده برای سال تحصیلی ۹۹-۹۸ در کلیه رشته هایی که دارای پذیرش هستند، به صورت مازاد برظرفیت، دانشجو می پذیرد. ضروری است متقاضیان در صورت احراز شرایط طبق شیوه‌نامه (فایل ذیل) نسبت به ثبت نام و بارگذاری اطلاعات در سامانه جامع آموزش دانشگاه تهران به آدرس ems1.ut.ac.ir (قسمت داوطلبان استعداد درخشان و سپس انتخاب عنوان پذیرش) از تاریخ ۰۴/‏۰۲/‏۱۳۹۸ حداکثر تا تاریخ ۲۰/ ۲/ ۱۳۹۸ اقدام نمایند.

*توجه: اقدامی در خصوص درخواستهای واصله پس از تاریخ ۲۰/ ۲/ ۱۳۹۸، از سوی این دانشگاه متصور نمی‌باشد.

** شناسه پرداخت الکترونیکی ۱۱۳۰ می باشد

جهت کسب اطلاعات بیشتر فایل ذیل را دانلود نمایید:

شیوه نامه