۱۳۹۸ جمعه ۳ خرداد ساعت : 20:7 بوقت تهران
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت   تعداد بازدید : 110

کانون دانش آموختگان دانشکده کارآفرینی از جمله فعالترین کانون ها معرفی شد

جلسه شورای سیاست گذاری دانش آموختگان دانشگاه تهران در تاریخ ۴ اردیبهشت ماه ۹۸ با حضور جناب آقای دکتر نیلی ریاست محترم دانشگاه تهران و معاونین، روسای دانشکده ها، پردیس ها، خیرین، دبیران کانون های دانش آموختگان در سازمان مرکزی دانشگاه برگزار گردید.
در این جلسه مصوب گردید دانشکده هایی که کانون دانش آموختگان تاسیس نکرده اند به این امر اقدام نمایند تا دانشگاه تهران بتواند به صورت یکپارچه خدمات قابل قبولی به دانش آموختگان خود ارائه نماید.
طی گزارش ارائه شده توسط دکتر آیت الله زاده شیرازی رئیس دفتر دانش آموختگان دانشگاه تهران در حال حاضر ۸ دانشکده اقدام به راه اندازی کانون دانش آموختگان نموده اند که کانون دانش آموختگان دانشکده فنی و دانشکده_کارآفرینی از فعالترین کانون ها می باشند.
در همین راستا  کانون_دانش_آموختگان_دانشکده_کارآفرینی در جهت سرعت بخشی به فعالیت ها و ایجاد شبکه ارتباطی قدرتمند و استفاده از پتانسیل های دانش آموختگان کارآفرینی در همه زمینه ها از علاقمندان دعوت به همکاری می نماید.