۱۳۹۸ پنج شنبه ۳۱ مرداد ساعت : 1:34 بوقت تهران
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت   تعداد بازدید : 292

ششمین رویداد استارتاپ ويكند گردشگري پايدار و و اولین مسابقه استارت آپ گردشگری گاسترونومی ایران برگزار شد.

ششمین رویداد استارتاپ ويكند گردشگري پايدار با عنوان  ” شروع کن”  و اولین مسابقه استارت آپ گردشگری گاسترونومی ایران  از تاریخ 11 الی 13اردیبهشت 1398 به همت دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران و شتابدهنده كارينوين، با هدف حمایت و سرمایه گذاری بر روی ایده های نوآورانه و افزایش مهارت خودباوری کارآفرینانه در بین نخبگان دانشگاهی و جوانان صاحب ایده و جویای کسب و کار برگزار شد.

مراسم افتتاحیه این رویداد در تاریخ 11 اردیبهشت  از ساعت ۱۶:۰۰ با حضور علاقه مندان این حوزه، اساتید، دانشجویان و مدیران، کارآفرینان وحامیان رویداد اعم از سازمان ملی یونسکو ، سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری، بنیاد غیر دولتی توسعه گردشگری،  اتحادیه صنف رستوران و سلف داران سرویس تهران، طرح و ساخت پرسا و شهرداری رشت آغاز گردید.

در این مراسم دكتر غلامحسین حسيني نيا ريیس دانشكده كارآفريني ، دکتر علی داوری، دبیر اجرایی رویداد، دکتر تیموری معاون صنایع دستی و گردشگری و میراث فرهنگی، مهندس محمدرضا داوری مدیرعامل شرکت پرسا، مازيار  عصام مدیر روابط عمومی اتحادیه رستوران و‌سلف سرویس تهران ، مدیر اجرایی سامانه رسابان( شکایات و نظرسنجی رستوران های تهران)  و خانم فاطمه قدیمی مدیر ارتباطات و امور بین الملل شهر رشت سخنرانی کردند.

پتانسیل بالای کشور ایران در وجود فرصت های کارآفرینانه به خصوص در صنعت  غذایی و لزوم توجه به تجاری سازی ایده ها و فکر های جدید، اهمیت توجه به حوزه گردشگری، تیم سازی و استفاده از منابع و امکانات موجود در کشور برای کارآفرینی ، اهمیت بحث گردشگری در اقتصاد کشور و رابطه گاسترونومی و گردشگری از جمله مواردی بود که سخنرانان بر آن تاکید کردند. 

در روز اول این رویداد٤٨ ایده توسط شرکت کنندگان ارایه  شد که از بین آنها ٨ ایده برتر، انتخاب شد. در روز دوم و سوم شرکت کنندگان در دانشکده با تشکیل٨ تیم کسب و کاری بر اساس ایده های منتخب وحضور در کارگاههای مختلف در حوزه کسب و کار  با هم به رقابت پرداختند.

مراسم اختتامیه با سخنرانی دکتر داوری دبیر اجرایی رویداد ، دکتر شیدا رئیس کمیسیون یونسکو، دکتر کامران بدیعی مدير عامل کلینیک طبقه بندی مشاغل و دکتر سلامی بای ادامه یافت. درعصر روز سوم این مراسم از حامیان برگزاری رویداد تقدیر شد.  در ادامه بعد از تقدیر از تیم اجرایی، داوران و حاميان  رویداد، تیم های برتر بعد از ارائه نهایی، با نظر داوران رویداد به شرح زیر انتخاب و معرفی شدند.

تیم اول: ایت ات هوم

تیم دوم: پخت و پک

تیم سوم: کلادو

همچنین تیم رنتور، تیم منتخب قابل تقدیر توسط هیات داوران معرفی شد.

در بخش اولین مسابقه گردشگری گاسترونومی ایران نیز،  از بین 39 ایده ارائه شده، 10 ایده در طی داوری اول انتخاب شد و در مراسم اختتامیه تیم های برتر  شیرین شورینا، طرح گاسترونومی ایران ، تنورك  و ایران تیستی توسط هیات داوران به ترتیب تیم های اول تا چهارم معرفی شدند.