۱۳۹۸ پنج شنبه ۳۰ خرداد ساعت : 15:37 بوقت تهران
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ سه شنبه ۷ خرداد   تعداد بازدید : 396

ثبت نام الكترونيكي و بارگذاری مدارک معرفي شدگان آزمون دكتري سال تحصيلي ۹۹-۱۳۹۸ دانشگاه تهران جهت ارزيابي آموزشي- پژوهشي و مصاحبه

ضمن آرزوي موفقيت براي معرفي شدگان ورود به مرحله دوم آزمون دكتري تخصصي (Ph.D) نيمه متمركز سال ۹۸ دانشگاه تهران، بدين وسيله به اطلاع مي‌رساند: داوطلبان محترم مي‌توانند از روز سه شنبه ۷/‏۳/‏۱۳۹۸  لغايت دوشنبه ۱۳/‏۳/‏۱۳۹۸ جهت انجام مراحل ثبت نام الكترونيكي و بارگذاري مدارك لازم به آدرس ems1.ut.ac.ir    مراجعه نمايند. (برای دریافت راهنماي مراحل ثبت نام الکترونیکی به لینک های زیر مراجعه کنید)

توجه مهم: كليه داوطلبين موظف هستند در تاريخ‌هاي مقرر نسبت به ثبت نام الكترونيكي در سايت مذكور اقدام نموده و با در دست داشتن تائيديه ثبت نام الكترونيكي براي انجام مصاحبه به پرديس / دانشكده مربوط مراجعه نمايند. در غير اين صورت از انجام مصاحبه محروم خواهند شد.

راهنمای مراحل ثبت نام الکترونیکی

جدول زمان بندی ارزیابی حضوری در دانشکده