۱۳۹۸ جمعه ۱۵ آذر ساعت : 7:36 بوقت تهران
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ شنبه ۱۱ خرداد   تعداد بازدید : 356

ضیافت افطار دانشکده کارآفرینی با حضور کارآفرینان برجسته کشور برگزار شد.

چهارشنبه 8 خرداد ماه 1398  ضیافت افطاری و ششمین گردهمایی کارآفرینان خیر، به همت بنیاد حامیان دانشکده کارآفرینی و با حضور جمعی از کارآفرینان برجسته کشور، اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشکده برگزار شد.

در آغاز این مراسم، مهندس مهدی فنائی، رئیس بنیاد حامیان دانشکده، ضمن خوشامدگویی به کارآفرینان خیر، گزارشی از  روند پیشرفت ساخت ساختمان جدید دانشکده کارآفرینی را ارائه و در این راه از همه یاریگران عرصه کار و کارآفرینی طلب همکاری نمود.

در ادامه دکتر محمد رضا زالی، نایب رئیس بنیاد حامیان دانشکده، گزارشی از آغاز ساخت این بنای ماندگار در حوزه کارآفرینی تا به امروز و شرح مختصری از میزان هزینه های صورت گرفته تا کنون را ارائه نمود.

در بخش بعدی این برنامه که با اجرای دکتر علیرضا نبی، یکی از کارآفرینان بزرگ اجتماعی کشور برگزار شد، برگ سبز دیگری از مشارکت حداکثری کارآفرینان در کمک به ساخت این دانشکده  به یادگار ماند.

در انتهای این مراسم دکتر غلامحسین حسینی نیا، رئیس دانشکده کارآفرینی نیز طی سخنانی از حضور کارآفرینان و مدعوین در این رویداد ابراز قدردانی نمود.