۱۳۹۸ جمعه ۱۵ آذر ساعت : 7:15 بوقت تهران
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ شنبه ۲۹ تير   تعداد بازدید : 440

دانشکده کارآفرینی میزبان شصتمين جلسه مشاوران بين‌الملل دانشگاه تهران

شصتمين جلسه مشاوران بين‌الملل دانشگاه تهران روز چهارشنبه  26 تیر 1398 با حضور دکتر محمدباقر قهرمانی، معاون بین الملل دانشگاه تهران و  برخی از مسئولان و مشاوران بین‌الملل در دانشکده کارآفرینی برگزار شد.

در این جلسه دکتر غلامحسین حسینی نیا، رئیس دانشکده کارآفرینی ضمن معرفی دانشکده به اهداف و دستاوردهای دانشکده در چارچوب ارتقای جایگاه بین المللی دانشگاه در سومین برنامه راهبردی دانشگاه تهران اشاره کرد و بر لزوم گسترش فعالیت های و ارتباطات بین المللی و اجرایی نمودن تفاهم نامه های بین المللی این دانشکده تأکید نمود.

در ادامه دکتر بابک ضیاء، مشاور بین الملل دانشکده کارآفرینی و رئیس کرسی یونسکو در کارآفرینی، گزارش مختصری از فعالیت های بین المللی دانشکده، کنفرانس های بین المللی، فعالیت های بین المللی اعضای هیأت علمی، تفاهم نامه ها و ... ارائه نمود.

در ادامه این جلسه، گزارش مختصري فعاليت‌هاي اخير بين‌المللي (گزارش مأموريت چين، سوئد، ملاقات با هيأت دانشگاه شيامن ، برگزاري نشست AUF، گزارش ملاقات با معاون دانشگاه حلبچه، برگزاري دومين نشست اروپا و خاورميانه، گزارش جلسه ملاقات با سفراي پرتغال و فرانسه …) ، گزارش برنامه آتي بازديد از استراليا، مكزيك، ارمنستان، تايلند....، مأموريت اراسموس آلمان، ديدار با سركنسول ج. ا. ايران در مونيخ توسط دکتر اسكندري مديركل برنامه‌ريزي و همكاريهاي بين‌المللي ارائه شد.

گزارش همكاري‌هاي اخير با برنامه اراسموس پلاس و مأموريت آلمان، گزارش نمايشگاه كشور عمان و نمايشگاه آتي عراق، گزارش بازاريابي، گزارش اجمالي فعاليت‌هاي اخير بين‌المللي و مأموريت آلمان توسط دكتر آخوندزاده مديركل  دانشجويان و اساتيد غيرايراني، تشریح و برنامه‌هاي آموزشي دانشگاه تهران به زبان‌هاي بين‌المللي توسط دكتر نجات معاون سياستگذاري و برنامه‌ريزي اداره كل برنامه‌ريزي و همكاريهاي بين‌المللي و روند پذيرش دانشجويان جهت اعزام به كارگاه يك هفته‌اي تايلند توسط سركارخانم دكتر كيوان پناه معاون مدير كل اعضاي هيأت علمي و دانشجويان بين‌المللي ارائه شد.

این جلسه با برگزاری پرسش و پاسخ و ارائه نقطه نظرات مشاوران بين‌الملل به پایان رسید.