۱۳۹۸ سه شنبه ۳۰ مهر ساعت : 2:24 بوقت تهران
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۱ شهريور   تعداد بازدید : 370

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد

ورود شما عزیزان را به دانشکده کارآفرینی تبریک می گوییم و يك دوره تحصيلي موفق را براي پذيرفته شدگان آزمون كارشناسي ارشد سال تحصيلي 99-1398 دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران آرزومندیم  .

به اطلاع مي رساند: ثبت نام پذيرفته شدگان محترم در دومرحله ی غیرحضوری و حضوری (تحويل مدارك به صورت حضوري) صورت مي پذيرد. براين اساس توجه عزيزان را به نكات ضروري در مورد نحوه ثبت نام ، مدارك مورد نياز ، زمان و محل تحويل مدارك ضروري و انتخاب واحد جلب مي نمايد :

1- ثبت نام الكترونيكي كليه پذيرفته شدگان الزامي است .

2- راهنما و فهرست مدارك لازم جهت  ثبت نام ويژه پذيرفته شدگان در سامانه ثبت نام  reg.ut.ac.ir  قرار گرفته است.

3- بازه زماني ثبت نام الكترونيكي روزهاي :  از تاریخ روز چهارشنبه:  مورخ  20 /6 /1398 الي روز  جمعه مورخ 22/ 6 /1398 می باشد.

4- در ثبت نام الكترونيكي لازم است تصوير تمامي مدارك ضروري (كه فهرست آن در سیستم مشخص شده است  ) در سامانه ثبت نام الكترونيكي دانشگاه بارگذاري شود .

5- زمان ارايه مدارک و ثبت نام حضوری :

پذيرفته شدگان محترم موظف هستند طبق برنامه زمان بندي تعيين شده در پایان ثبت نام الکترونیکی برای ثبت نام حضوری به محل دانشکده کارآفرینی مراجعه نمايند.

نشانی: تهران – خیابان کارگر شمالی – نبش خیابان شانزدهم ( فرشی مقدم )

6 - تذکر مهم: مدارک لازم برای ثبت نام حضوری :

1-     اصل شناسنامه و کارت ملی

2-    اصل مدرک تحصیلی

1-2 اصل گواهی موقت

2-2 اصل دانشنامه و تصویر برابر با اصل با مهر و امضای دفاتر اسناد رسمی ( اصل دانشنامه به دانشجو عودت داده می شود و تصویر آن نزد دانشکده باقی می ماند).

3-2 دانشجویان نیمسال آخر " فرم مخصوص معدل برای دانشجویان سال آخر"

3-    اصل مدرک پایان خدمت برای دانشجویان ذکور .

یادآوری: دانشجویانی که در  رشته های: مجموعه مدیریت، حسابداری، مهندسی صنایع، مدیریت کسب و کار  در دوره کارشناسی فارغ التحصیل شده اند حتما ریز نمرات دوره کارشناسی را جهت تطبیق دروس جبرانی  مرتبط به همراه داشته باشند.

7- در صورتی که در تاریخ های اعلام شده  مراجعه ننمایید  منصرف از تحصيل محسوب مي شوید.

8- در صورتی که ثبت نام الکترونیکی انجام داده و شهریه را پرداخت نمایید  و از تحصیل منصرف شوید،  بازگشت شهریه امکان پذیر نیست.

9- انتخاب واحد دانشجویان در نیمسال اول ، پس از ثبت نام حضوری توسط کارشناسان آموزش انجام می شود و در اطلاعیه های بعدی مراتب اطلاع رسانی خواهد شد.

اطلاعیه های بعدی برای دانشجویان روزانه و نوبت دوم در سامانه ent.ut.ac.ir  قسمت معاونت آموزشی/ سامانه مدیریت آموزشی دانشکده و برای دانشجویان الکترونیکی ( مجازی) در سامانه utec.ut.ac.ir  قابل مشاهده است.

روزگاری شیرین و دوست داشتنی برای شما عزیزان در دانشکده کارآفرینی آرزومندیم.