۱۳۹۸ سه شنبه ۳۰ مهر ساعت : 2:17 بوقت تهران
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۵ شهريور   تعداد بازدید : 412

دانشکده کارآفرینی برای ششمین سال متوالی میزبان هفته جهانی کارآفرینی خواهد بود

هفته جهانی کارآفرین (GEW) بزرگترین رویداد هماهنگ برای ترویج و ترفیع کارآفرینی در جهانی است که هر سال در بازه زمانی ۱۸ تا ۲۴ نوامبر برابر با ۲۷ آبان ماه تا ۳ آذر ماه برگزار می‌شود.

در این رویداد هماهنگ، با تشویق افراد تلاش می‌شود تا نسل جدیدی از ( نسل بعدی) کارآفرینان به راه‌اندازی کسب و کار فکر کنند و کسب و کار شخصی خود را آغاز کنند. یعنی از این طریق کمک کند ، کارآفرینان بالقوه را به عرصه کارآفرینی وارد نماید.

عقیده بسیاری براین است که کمپین عظیم جهانی می‌تواند باعث ترفیع جایگاه کارآفرینی در اذهان و افکار گردد و مشوقی برای راه‌اندازی کسب و کار توسط عموم جامعه گردد.

این رویداد مراسمی برای ارج نهادن به نوآوران و خالقان اشتغال است. کسانی که ایده‌های خود را حیات بخشیدند و کسب و کاری را پایه‌گذاری کردند و باعث رشد اقتصادی در کشور خود و توسعه رفاه انسانی شدند.

طراحی فعالیت‌های این رویداد می‌توان محلی، ملی و یا بین‌المللی باشد و از این طریق می‌کوشد تا مردم را به کشف استعداد و پتانسیل‌های خود تشویق کرده و به عنوان آغازگران و نوآوران  وارد عرصه کسب و کار نماید.

تاکنون در ایران ۱۲ مشارکت کننده شامل دانشگاه‌ها، NGO و مؤسسات بخش خصوصی‏ بیش از ۶۰۰ برنامه را برای اجرا در مدت این هفته سازمان‌دهی کرده‌اند این برنامه‌ها در شهرهای مختلف مثل: تهران- مشهد- اصفهان- تبریز – قزوین و کرج … برگزار می‌شود.

در دنیا نیز بیش از ۱۷۰ کشور نزدیک به ۳۵۰۰۰ فعالیت را با همکاری بیش از ۲۰۰۰۰  مشارکت کننده , و برای بیش از ۱۰ میلیون نفر برنامه ریزی کرده و هم اکنون در حال اجرای آنها می باشند.

در این رویداد سیاستگذاران و تصمیم‌سازان به تشریح سیاست‌ها و برنامه‌های خود می‌پردازند، کارآفرینان تجربیات خود را از شکست‌ها و موفقیت‌ها می‌گویند، آشنایی و بازدید از پارک‌ها و مراکز رشد صورت می‌گیرد، سرمایه‌گذاران و بانک‌ها با کارآفرینان مرتبط می‌شوند و عموم افراد از طریق شرکت در مسابقات، کارگاه‌های آموزشی تا بازی و نمایش فیلم تشویق به کشف توانمندی‌های خود و تفکر و تصمیم به راه‌اندازی کسب و کار می‌شوند.

روسای جمهور جهان و مسئولین ملی از کارآفرینان و این رویداد به عنوان سوخت موتور اقتصادی استفاده می‌کنند و از آن پشتیبانی می‌نمایند در سال ۲۰۱۲ روسای جمهور و نخست وزیران ۲۰ کشور جهان از این اقدام حمایت کردند و ۵۳ وزیر در کشورهای مختلف با صحبت و گفت گو با مردم در طول هفته جهانی کارآفرین از روحیه کارآفرینی و تلاش‌های آنان تقدیر نموده حمایت کردند.

هفته جهانی کارآفرینی بیش از یک رویداد اطلاع‌رسانی هماهنگ است این اقدام پلتفرم و سکویی برای توسعه ارتباطات و همکاری‌های پیوسته تمامی نقش آفرینان عرصه کارآفرینی است تا از این طریق زیست بوم کارآفرینی و اکوسیستم مناسب در کشور ایجاد و در سطح ملی و جهانی تقویت شود.

دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران، امسال برای ششمین سال میزبان هفته جهانی کارآفرینی است

امسال ما نیز در ايران برای ششمین سال پیاپی به این جریان جهانی پیوستیم و در این رویداد برنامه‌های جالب توجه و پرشوری را به صورت همزمان در ۱۴ استان کشور به اجرا خواهیم گذاشت. این برنامه توسط دانشکده کارآفرینی و کانون دانش آموختگان دانشکده کارآفرینی و با حمایت وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی اجرا می گردد.