۱۳۹۸ جمعه ۱۵ آذر ساعت : 6:44 بوقت تهران
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ يکشنبه ۱۰ آذر   تعداد بازدید : 64

سمینار مشترک آشنایی با تعاونی‌های ایران و کره جنوبی با حضور رئیس دانشکده کارآفرینی برگزار شد

دومین رویداد مشترک اتاق تعاون ایران و سفارت کره جنوبی با موضوع آشنایی با نهضت تعاون ایران و کره جنوبی  روز چهارشنبه  ششم آذر 98در محل مرکز همایش‌های بین المللی برج میلاد تهران-سالن رودکی برگزار شد.

این رویداد مشترک با هدف معرفی نهضت تعاون در دو کشور ایران و کره جنوبی و با تاکید بر برنامه‌ها، سیاستگذاری‌ها و ساختار تعاونی‌ها در این دو کشور، با حضور و سخنرانی دکتر چویی مدیر کل تحقیقات سازمان ملی تعاونی‌های کره جنوبی، دکتر غلامحسین حسینی نیا رییس دانشکده به عنوان سخنران کلیدی و صاحب نظرانی از نهضت تعاون ایران به اهتمام اتاق تعاون ایران و سفارت کره‌جنوبی بصورت سمینار یک‌روزه با حضور تعاونگران، تجار، تولیدکنندگان، کارآفرینان، دانشجویان و مدیران و کارشناسان دستگاه‌های ذی ربط برگزار شد.

دکتر حسینی نیا  حول محور فرصتهای کارآفرینی در بخش تعاون با تاکید بر کارآفرینی اشتغالزا برای جوانان فارغ التحصیل دانشگاهی در قالب تعاونی های دانش بنیان در این رویداد به سخنرانی پرداخت.

یوجانگ هیان سفیر کره در تهران با اشاره به سابقه طولانی همکاری‌های دو کشور در زمینه‌های مختلف گفت: ایران دارای بزرگترین بازار خاورمیانه است و کره جنوبی نیز در زمینه تعاون تجربه زیادی دارد همکاری تعاونی‌های دو کشور می‌تواند ریشه تبادلات اقتصادی را عمیق‌تر کند و همکاری دو کشور را مستحکم‌تر کند من انتظار دارم با استفاده از دانش و تجربه همدیگر فصل جدیدی برای توسعه و پیشبرد منصفانه مهیا کنیم.

وی ادامه داد: سفارت کره تلاش دارد پتانسیل شرکت‌های ایرانی را برای شرکت‌های کره‌ای معرفی کند تا بدین ترتیب همکاری‌های دو کشور در حوزه اقتصاد افزایش پیدا کند. ضمن آنکه سفارت هر سال مراسمی در جهت حمایت از شرکت‌های فعال در حوزه تجارت مشترک برگزار می‌کنند.
سفیر کره با اشاره به جایگاه تعاون در اقتصاد گفت: تعاون اشتغال ایجاد می‌کند سرویس‌های مختلف ارائه می‌دهد و در توسعه جامعه نقش مهمی ایفا می‌کنند در کل می‌توان گفت که تعاون محور بخش اجتماعی و بشردوستانه اقتصاد است.

برنامه‌ها، سیاستگذاری‌ها و ساختار تعاونی‌ها در کشور کره جنوبی، برنامه ها، سیاستگذاری‌ها و ساختار تعاونی‌ها و نیز گستردگی تعاون در ایران،  اشتغالزایی در بخش تعاون،  تأمین مالی در تعاونی‌ها،  تعاونی‌ها و شرایط حضور در بازارهای جهانی و  نقش بانوان در نهضت تعاون از مهمترین محورهای این سمینار است.