۱۳۹۹ دوشنبه ۱۱ فروردين ساعت : 13:6 بوقت تهران
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۰ دي   تعداد بازدید : 207

حضور رییس فراکسیون تولید و اشتغال در دانشکده کارآفرینی

در پی گسترش ارتباط میان دانشکده کارآفرینی با مسئولین مستقیم حوزه اشتغال و کسب وکار، روز سه شنبه 10 دی ماه 1398، دکتر غلامرضا کاتب، رییس فراکسیون تولید و اشتغال و کمیسیون آیین نامه های داخلی مجلس و نایب رییس کمیسیون تلفیق ضمن بازدید از فضای دانشکده و ساختمان در حال احداث آن، طی یک نشست صمیمانه با دانشجویان و اعضای هیأت علمی به بحث و گفتگو پرداختند.

در این جلسه دکتر غلامحسین حسینی نیا ابتدا ضمن خیرمقدم به ایشان و هیأت همراه، با توجه به عدم شرایط مطلوب فعلی در محیط کسب وکار کشور، عرصه را برای فعالیت های کارآفرینان مساعد نداسته و بر لزوم همراهی دولت و مجلس با کارآفرینان تأکید کرد.

وی بررسی بودجه سال 99 و توجه به نیازهای اشتغال زایی فعالان کسب وکار را از اهمیت بسیار بالایی دانست و گفت: مجلس شورای اسلامی می تواند با خرد جمعی اعضا می تواند در تسهیل شرایط کسب وکار کشور اثرگذار باشد.

دکتر کاتب، رییس فراکسیون تولید و اشتغال با ابراز خوشحالی از حضور در میان دانشجویان و محیط دانشگاه، توجه به وضعیت اشتغال و کمک به گسترش کارآفرینی را در شرایط فعلی تحریم های اقتصادی از مهمترین موارد پیش رو و راه رشد و بالندگی نظام جمهوری اسلامی دانست.

در ادامه دکتر کاتب گفت: بزرگترین ظرفیت ایران اسلامی، ظرفیت نیروی انسانی است. در این چهل سال شاید ظرفیت های نفتی و گازی نتوانسته است برای ما تحول ایجاد کند و این نیروی انسانی است که می تواند با تفکر کارآفرینی و ایجاد و توسعه اشتغال در رشد کشور تأثیرگذار باشد.

انسان هایی که صاحب ایده و نواندیش هستند دنبال نقادی نیستند و با خلاقیت جدید ظرفیت های جدید را شکوفا کرده و در رشد و بالندگی کشور می کوشند، این افراد به یقین در دانشگاه ها هستند و دانشکده کارآفرینی یکی از مهمترین مراکز رشد وپرورش این افراد است.

وی در ادامه به مشکلات فعلی اداره کشور و تصمیمات مسئولین اشاره کرد و دولت و مجلس را همواره در کنار دانشجویان معرفی نمود.

در انتهای این مراسم و پس از پرسش و پاسخ با دانشجویان، لوح یادبود دانشگاه تهران از سوی رییس دانشکده به ایشان تقدیم شد.